FBT pöllytti sinikettujen turkin

17.2.2008 Miesten 1 div. länsilohko, Porin Urheilutalo
FBT Pori - Blue Fox FBC 9-4 (2-2, 4-1, 3-1)

Useasti FBT:lle harmaita hiuksia aiheuttanut Blue Fox osoittautui tälläkin kerralla hankalaksi vastustajaksi; ainakin ottelun alussa.

Ottelu alkoi porilaisittain mainiosti. Jo ajassa 0.16 upposi Teijo Vienolan veto Blue Foxin maalin perukoille. Ottelun ensimmäistä erää leimasi FBT:n ajoittainen pallollisen pelin selvä hallinta. Tosin Blue Foxillakin oli hetkensä eikä kettulauma antanut tuumaakaan periksi. FBT:n merkkauspelin ajoittain pettäessä oli härdelli porilaismaalilla valmis. Myös Blue Foxin ennalta toki tiedossa ollut sumppupuolustus ja tukeutuminen teräviin vastahyökkäyksiin aiheutti toisinaan hankaluuksia. Taukolukemat olivat 2 - 2.

Toisessa erässä FBT tiivisti peliään kahteen kentälliseen. Tämä näyttikin tuovan tulosta. Blue Fox joutui yhä enemmän vetäytymään puolustusasemiin. Ja puolustamisen joukkue todellakin osaa. FBT:n mylly jaksoi kuitenkin jauhaa ja se toi porilaisille selvän erävoiton. Tauolle mentiin FBT:n selvässa 6 - 3 johdossa.

Kolmannessa erässä kettulauma pyristeli yhä. Tosin FBT:n kurinalainen peli piti hallinnan porilaisilla. Loppulukemat tulostaululla olivat 9 - 4.

FBT:n peli kulkee nyt mukavasti. Runkosarjassa on jäljellä kolme ottelua. Seuraava vastustaja on Porin Urheilutalolla on 27.2. klo 18.00 Pirkkalan Pirkat. Sarjasijoituksen lopullisesti ratkaisevat koitokset pelataan vierasspeleinä; 29.2. Vaasassa on vastassa Woodcutters ja sarja päättyy Nokialla 2.3. otteluun Nokian KrP:a vastaan. Edelleen on syytä pitää tavoite kirkaana mielessä.