Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy

 

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy


Torstaiaamuna alkava Pori Cup on järjestyksessään jo yhdeksäs juniorijalkapalloilijoiden suurturnaus. FC Jazzin isännöimä Pori Cup on tällä kertaa kaikkien aikojen suurin. Joukkueita turnaukseen osallistuu peräti 226, yli 80 enemmän kuin koskaan ennen.

Kokonsa yli puolitoistakertaistaneen turnauksen tunnusluvut ovat vaikuttavat. Pelejä pelataan 713, erotuomareita ja pelinohjaajia on yli 100, pelikenttiä on piirretty 34 ja eri sarjoja on 14. Sarjoista 13 on poikien, ja yksi tyttöjen. Turnauspäiviä on neljä, yksi enemmän kuin ennen.

Talkoolaisia Pori Cup työllistää satoja. Mukana ovat kaikki FC Jazzin vanhimmat juniorit, ja turnaukseen osallistuvien noin 250 juniorin molemmat vanhemmat.

- Pori Cup on aikaisempaa isompi ja jännittävämpi. Sarjojen laatu on noussut muutamassa vuodessa huimasti. Oikeastaan kaikki Suomen merkittävimmät seurat ovat mukana Pori Cupissa, turnausjohtaja Mostafa Modabberian iloitsee.

Pori Cup on harvinainen, mutta hyvin toimiva, yhdistelmä kilpatason kutsusarjoja ja kaikille avoimia yleisiä sarjoja.

- Pori Cup on aidosti valtakunnallinen turnaus. Mukana on joukkueita Rovaniemeltä, Joensuun kautta Helsinkiin, ja joka puolelta siltä väliltä.

Pori Cup tuo Porin kaupungille paljon näkyvyyttä, ja uusia ystäviä. Yli 3000 pelaajan lisäksi Pori Cup tuo kaupunkiin satoja valmentajia ja muita toimijoita sekä kokonaisia perheitä. Pori Cupin suurimmat massat ovat alle 10-vuotiaissa, joissa yleensä kokonaiset perheet matkustavat joukkueiden mukana.

- Yyteri, maauimala ja Kirjurinluoto Pelle Hermanni -puistoineen ovat vieraiden ehdottomia suosikkeja. Ne ovatkin ensimmäisiä juttuja, mitä meiltä aina kysytään. Lisäksi erinomaiset nurmikentät ovat joukkueiden mieleen, Modabberian toteaa.

Porin kaupunki tarjoaa turnaukselle erinomaiset puitteet. Majoituskouluja on käytössä peräti seitsemän, tuhansien kävijöiden muonittamisesta vastaa Cygnaueksen ruokapalvelukeskus ja priimatason kentät ovat  vapaa-aikaviraston kenttähenkilökunnan aikaansaannoksia.

Pori Cup on koko kaupungin merkittävämpiä ja suurimpia kesätapahtumia, mikä näkyy positiivisesti myös järjestelyissä.

- Yhteistyö kaupungin kanssa sujuu todella hyvin. Kaikki on hoitunut, mitä on pyydetty. Vaikuttaa, että Pori Cup on ylpeydenaihe myös kaupungin työntekijöille. He haluavat, että kaikki menee hyvin. Se on hienoa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää