Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy

 

Kaikkien aikojen Pori Cup käynnistyy


Torstaiaamuna alkava Pori Cup on järjestyksessään jo yhdeksäs juniorijalkapalloilijoiden suurturnaus. FC Jazzin isännöimä Pori Cup on tällä kertaa kaikkien aikojen suurin. Joukkueita turnaukseen osallistuu peräti 226, yli 80 enemmän kuin koskaan ennen.

Kokonsa yli puolitoistakertaistaneen turnauksen tunnusluvut ovat vaikuttavat. Pelejä pelataan 713, erotuomareita ja pelinohjaajia on yli 100, pelikenttiä on piirretty 34 ja eri sarjoja on 14. Sarjoista 13 on poikien, ja yksi tyttöjen. Turnauspäiviä on neljä, yksi enemmän kuin ennen.

Talkoolaisia Pori Cup työllistää satoja. Mukana ovat kaikki FC Jazzin vanhimmat juniorit, ja turnaukseen osallistuvien noin 250 juniorin molemmat vanhemmat.

- Pori Cup on aikaisempaa isompi ja jännittävämpi. Sarjojen laatu on noussut muutamassa vuodessa huimasti. Oikeastaan kaikki Suomen merkittävimmät seurat ovat mukana Pori Cupissa, turnausjohtaja Mostafa Modabberian iloitsee.

Pori Cup on harvinainen, mutta hyvin toimiva, yhdistelmä kilpatason kutsusarjoja ja kaikille avoimia yleisiä sarjoja.

- Pori Cup on aidosti valtakunnallinen turnaus. Mukana on joukkueita Rovaniemeltä, Joensuun kautta Helsinkiin, ja joka puolelta siltä väliltä.

Pori Cup tuo Porin kaupungille paljon näkyvyyttä, ja uusia ystäviä. Yli 3000 pelaajan lisäksi Pori Cup tuo kaupunkiin satoja valmentajia ja muita toimijoita sekä kokonaisia perheitä. Pori Cupin suurimmat massat ovat alle 10-vuotiaissa, joissa yleensä kokonaiset perheet matkustavat joukkueiden mukana.

- Yyteri, maauimala ja Kirjurinluoto Pelle Hermanni -puistoineen ovat vieraiden ehdottomia suosikkeja. Ne ovatkin ensimmäisiä juttuja, mitä meiltä aina kysytään. Lisäksi erinomaiset nurmikentät ovat joukkueiden mieleen, Modabberian toteaa.

Porin kaupunki tarjoaa turnaukselle erinomaiset puitteet. Majoituskouluja on käytössä peräti seitsemän, tuhansien kävijöiden muonittamisesta vastaa Cygnaueksen ruokapalvelukeskus ja priimatason kentät ovat  vapaa-aikaviraston kenttähenkilökunnan aikaansaannoksia.

Pori Cup on koko kaupungin merkittävämpiä ja suurimpia kesätapahtumia, mikä näkyy positiivisesti myös järjestelyissä.

- Yhteistyö kaupungin kanssa sujuu todella hyvin. Kaikki on hoitunut, mitä on pyydetty. Vaikuttaa, että Pori Cup on ylpeydenaihe myös kaupungin työntekijöille. He haluavat, että kaikki menee hyvin. Se on hienoa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää