Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta

 

Pesäkarhut on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta


CARITA TOIVIAINEN

Pesäkarhut on solminut Carita Toiviaisen kanssa jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kauden 2014 ja sisältää myös option kaudesta 2015.

"Hyvillä mielin jatkan tulevaisuudessakin kasvattajaseurassani. Kuluva kesä on jälleen todistanut sen, kuinka hienoa on edustaa
Pesäkarhuja. Kun vielä halu jatkosopimukseen oli molemminpuoleinen, oli päätös tulevasta kaudesta helppo tehdä. Tulevaisuudessakin Porissa pelataan huippupesäpalloa ja siinä haluan ehdottomasti olla mukana! Ensi kaudeksi saamme varmasti kilpailukykyisen joukkueen, mutta nyt nautitaan tästä kesästä ja alkavista pudotuspeleistä!"

HEIDI KUUSISTO

Pesäkarhut on solminut Heidi Kuusiston kanssa jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kauden 2014.

"Olen viihtynyt Porissa ja Pesäkarhuissa jo useamman vuoden hyvin. Pesäkarhuissa asiat ovat sujuneet kaikin puolin näinä vuosina
mallikkaasti.Jatkopäätökseen vaikutti myös mahdollisuus olla jatkossakin osa menestyvää joukkuetta. Uskon, että Porissa minulla mahdollisuus kehittyä edelleen monipuolisemmaksi pelaajaksi."

Avainpelaajien jatkaminen ja aikainen sitoutuminen Pesäkarhujen tulevaisuuteen on hieno juttu, joka antaa joukkueelle hyvät lähtökohdat myös ensi kaudeksi ja varmasti myös lisää virtaa syksyn ratkaisuotteluihin. Toteavat Pesäkarhujen pelinjohtaja Marko
Hovi ja puheenjohtaja Vesa Saine.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää