Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän

 

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän


MuSalle tarjotaan mahdollisuutta nousta sarjan hänniltä, kun se saa vastaansa Härmän Wembleyllä pelattavassa ottelussa lauantaina. Härmä majailee sarjan toiseksi viimeisellä sijalla vain pisteen MuSan edellä. Sanomattakin on selvää, että molemmille joukkueille kelpaa vain voitto ottelusta, jotta sarjassa säilymisestä voidaan vielä edes haaveilla.

MuSa pääsee valmistautumaan otteluun hieno voitto allaan, josta varmasti koko joukkue sai rutkasti itseluottamusta. Päävalmentaja Puustisen mukaan ottelu ÅIFK:ta vastaan oli koko kauden paras ja tasapainoisin suoritus. Saman vireen jatkuessa myös Härmää vastaan pitäisi voiton olla erittäin lähellä. Paljon viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt Härmä puolestaan sai kokea Fc Jazzin kovuuden viime pelissään, kun punapaidat hakivat selvän 0-4 voiton Kaurialan Stadionilta.

MuSan kannalta lohdullista on ollut Sami Rantalan hyvä maalivire, sillä mies on paukuttanut jo kahdeksan maalia kuluvalla kaudella. Maalimäärä on erinomainen varsinkin, kun ottaa huomioon, että MuSa on viimeistellyt kauden aikana yhteensä 21 osumaa. Myös Joonas Salon saapuminen MuSan puolustukseen on ollut erittäin positiivinen asia. Joonas pelasi eleettömän varmasti topparin tontilla ÅIFK:ta vastaan ja avasi peliä hyvällä itsevarmuudella. Toni Kuuselan ollessa todennäköisesti loppukauden sivussa, pääsee Salo pelaamaan jatkossakin luultavimmin topparin tontilla yhdessä MuSan kapteenin Jussi Välilän kanssa.

Härmällä on ollut pahoja vaikeuksia maalinteon suhteen koko kauden ajan, mistä kaiken oleellisen kertoo se, että Härmä teki ensimmäisen maalinsa kotikentällään vasta 7.8 Sportingia vastaan. Ketsuppipurkin auettua Härmä latoi samaisessa ottelussa heti neljä maalia. Kokonaisuudessaan maalinteko on tökkinyt kuitenkin pahasti, sillä Härmä on viimeistellyt vaivaiset 13 maalia, joista joukkueen paras maalintekijä Anssi Laine on maalannut neljä kertaa. Toiseksi paras maalintekijä on MuSalaisillekin erittäin tuttu kasvo Tatu Mäkelä, joka on viimeistellyt topparin tontilta kolme kertaa. Toivotaan, että Tatu nähdään myös Wembleyllä, vaikka mies joutuikin huilaamaan edellisen ottelun vaivojen takia.

MuSa saanee kasattua otteluun vahvan kokoonpanon, eikä uusia loukkaantumisia ole ilmaantunut. Varmasti sivussa jatkavat Toni Kuusela, Ville Natri ja Teemu Pelttari, jotka kärsivät kaikki pidempiaikaisista loukkaantumisista ja lienevät sivussa loppukauden.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää