Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnusteleva aloitus

 
Tunnusteleva aloitus

Porin Kärppien naisjoukkueen divarikarsinta lähti viikonloppuna käyntiin kahdella ottelulla.

23.2.2008, EVU - Kärpät 4-2 
Porin Kärppien naisjoukkue aloitti divisioonakarsintansa vierasottelulla Vantaalla EVUa vastaan niukalla tappiolla 4 – 2. Vielä pari kautta sitten EVU kiekkoili korkeimmalla sarjatasolla, eikä kokemus voinut olla näkymättä. Ennakkoon karsinnan vahvimmaksi joukkueeksi arvioitu EVU oli juuri sellainen joukkue kuin osattiin odottaa. Joukkueessa oli hyviä luistelijoita, kovia laukaisijoita ja ennen kaikkea joukkue osasi pelata taktisesti oikein.

Kolmannessa erässä Kärpät huomasi kuinka paljon enemmän peliaikaa täysimittaisessa ottelussa onkaan. Väsynyt, mutta sisukas joukkue jaksoi kuitenkin puolustaa omaa maalia vielä kolmannessakin erässä. Ottelun käännekohdaksi voidaan sanoa Kärppien ”mustaa” hetkeä kolmannen erän puolessa välissä, jossa EVU pääsi maalaamaan kahdesti 15 sekunnin aikana.
Kärpät ei maaleista lopullisesti kuitenkaan lannistunut, vaan käytti nopeasti hyväkseen EVUn jäähyn, kaventaen ottelun 3 – 2 tilanteeseen Ida Vuorion maalin edestä tekemällä ohjauksella. Pelatun ottelun perusteella Kärpät on todellinen haastaja karsintasarjassa ja samanlaisella pelillä mikä tahansa joukkue on kaadettavissa.

23.2.2008, Kärpät - TPS 4-3
Karsintasarjan toisessa ottelussa Kärppien vastustajaksi saapui TPS Turusta. Kärpät lähti otteluun jälleen haastajana, sillä divisioonassa viidenneksi sijoittunut TPS oli ennalta hienoinen voittajasuosikki.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä, pelin aaltoillessa päästä päähän tasaisena. Kärpät tuntui kuitenkin olevan hyvässä vedossa ja jälleen kerran Kärppien karvaus ja painostus tuotti tulosta. Ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin Kärppien johtaessa 4-1. Ottelu oli tunteita täynnä. Joukkueet jäähyilivät varsinkin kolmannessa erässä puolin ja toisin. Kova yritys tuotti muutaman ylilyönnin sinänsä siistissä pelissä. TPS kavensi lähes kolmannen erä alkuun tilanteeksi 4 – 3. Kovasta yrityksestä huolimatta TPS ei onnistunut tasoittamaan ottelua, vaan joutui lähtemään kotimatkalle häviön saattelemana. Kärppien viisikkopuolustus jaksoi pelata loppuun asti, vaikka koville se otti.

Sari Fisk debytoi EVU ottelussa

Sari Fiskin ensiesiintyminen Kärppäpaidassa onnistui Vantaalla hyvin. Pelaamattomuus ja jääharjoitusten puute näkyi hieman ensimmäisessä erässä, mutta toinen ja kolmas erä meni jo paljon paremmin.

Sunnuntain otteluun Sari ei päässyt mukaan, mutta ensi viikonloppuna ainakin KS NOUX-otteluun Sari on taas tulossa mukaan. Ensi viikonloppu on joukkueella ennakolta ajatellen raskas, kolme peliä kolmessa päivässä. Perjantaina Espoossa KS NOUX, lauantaina OuHu Porissa ja sunnuntaina Kalpa niin ikään Porissa.

Tilastot Jääkiekkoliiton sivuilta

Porin Kärppien tiedotteeesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SariFisk

Sari Fisk

17.12.1971 Pori
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää