Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnusteleva aloitus

 
Tunnusteleva aloitus

Porin Kärppien naisjoukkueen divarikarsinta lähti viikonloppuna käyntiin kahdella ottelulla.

23.2.2008, EVU - Kärpät 4-2 
Porin Kärppien naisjoukkue aloitti divisioonakarsintansa vierasottelulla Vantaalla EVUa vastaan niukalla tappiolla 4 – 2. Vielä pari kautta sitten EVU kiekkoili korkeimmalla sarjatasolla, eikä kokemus voinut olla näkymättä. Ennakkoon karsinnan vahvimmaksi joukkueeksi arvioitu EVU oli juuri sellainen joukkue kuin osattiin odottaa. Joukkueessa oli hyviä luistelijoita, kovia laukaisijoita ja ennen kaikkea joukkue osasi pelata taktisesti oikein.

Kolmannessa erässä Kärpät huomasi kuinka paljon enemmän peliaikaa täysimittaisessa ottelussa onkaan. Väsynyt, mutta sisukas joukkue jaksoi kuitenkin puolustaa omaa maalia vielä kolmannessakin erässä. Ottelun käännekohdaksi voidaan sanoa Kärppien ”mustaa” hetkeä kolmannen erän puolessa välissä, jossa EVU pääsi maalaamaan kahdesti 15 sekunnin aikana.
Kärpät ei maaleista lopullisesti kuitenkaan lannistunut, vaan käytti nopeasti hyväkseen EVUn jäähyn, kaventaen ottelun 3 – 2 tilanteeseen Ida Vuorion maalin edestä tekemällä ohjauksella. Pelatun ottelun perusteella Kärpät on todellinen haastaja karsintasarjassa ja samanlaisella pelillä mikä tahansa joukkue on kaadettavissa.

23.2.2008, Kärpät - TPS 4-3
Karsintasarjan toisessa ottelussa Kärppien vastustajaksi saapui TPS Turusta. Kärpät lähti otteluun jälleen haastajana, sillä divisioonassa viidenneksi sijoittunut TPS oli ennalta hienoinen voittajasuosikki.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä, pelin aaltoillessa päästä päähän tasaisena. Kärpät tuntui kuitenkin olevan hyvässä vedossa ja jälleen kerran Kärppien karvaus ja painostus tuotti tulosta. Ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin Kärppien johtaessa 4-1. Ottelu oli tunteita täynnä. Joukkueet jäähyilivät varsinkin kolmannessa erässä puolin ja toisin. Kova yritys tuotti muutaman ylilyönnin sinänsä siistissä pelissä. TPS kavensi lähes kolmannen erä alkuun tilanteeksi 4 – 3. Kovasta yrityksestä huolimatta TPS ei onnistunut tasoittamaan ottelua, vaan joutui lähtemään kotimatkalle häviön saattelemana. Kärppien viisikkopuolustus jaksoi pelata loppuun asti, vaikka koville se otti.

Sari Fisk debytoi EVU ottelussa

Sari Fiskin ensiesiintyminen Kärppäpaidassa onnistui Vantaalla hyvin. Pelaamattomuus ja jääharjoitusten puute näkyi hieman ensimmäisessä erässä, mutta toinen ja kolmas erä meni jo paljon paremmin.

Sunnuntain otteluun Sari ei päässyt mukaan, mutta ensi viikonloppuna ainakin KS NOUX-otteluun Sari on taas tulossa mukaan. Ensi viikonloppu on joukkueella ennakolta ajatellen raskas, kolme peliä kolmessa päivässä. Perjantaina Espoossa KS NOUX, lauantaina OuHu Porissa ja sunnuntaina Kalpa niin ikään Porissa.

Tilastot Jääkiekkoliiton sivuilta

Porin Kärppien tiedotteeesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SariFisk

Sari Fisk

17.12.1971 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää