Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikonloppuna kaksi turnausta Karhuhallissa

 

Viikonloppuna kaksi turnausta Karhuhallissa


Naistenpäivän turnaus 8.3. klo 11 alkaen

Pesäkarhuilla ja Rauman Lukolla on edessään lauantaina 8. maaliskuuta viimeinen kenraali ennen ensi viikolla pelattavaa Halli-SM-lopputurnausta. Molemmat joukkueet mittelevät Raumalla pelattavassa kaksipäiväisessä turnauksessa samassa lohkossa.

Rakkaiden paikallisnaapureiden edessä on tulevana lauantaina kauden toinen kohtaaminen, kun Karhuhallin nurmella käynnistetään Naistenpäivän turnaus. Mukana mittelössä on myös viime kautena ensimmäistä vuotta Superissa pelannut Mansen Räpsä.

Tulevan viikonlopun pelit tulevat äärimmäisen hyvään aikaan. Kun katsotaan peruutuspeiliin ja neljään jo pelattuun harjoitusotteluumme, olen erittäin tyytyväinen niiden antiin. Halli-SM-alkuturnaus antoi meille kotiläksyjä niin yksilötaidon pelitaktiikan ja -rohkeuden kuin myös henkisen puolen kannalta, kertoo joukkueen pelinjohtaja Risto Ojanperä.

Viikonlopun turnaus antaa jokaiselle joukkueelle mittaamattoman arvokkaita harjoituspelejä, joiden kautta pelaamisen kannalta tärkeät tarkennukset ovat mahdollisia.

Viikonloppuna pelattavilla kahdella pelillä on suuri merkitys valmennusprosessin kannalta. Näissä peleissä pystymme jälleen viemään uusia asioita peli- ja yksilötaktiikkaan niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Näiden otteluiden myötä alkaa myös hahmottua erilaiset kokoonpanovariaatiot.

Ulkokauden lähestyessä kovaa vauhtia haluaa pelinjohto, että kevään tuoma ilo ja into näkyvät myös pelaamisessa ja kaikessa tekemisessä. Tämä mielessä on paikalle Karhuhalliin kutsuttu myös seuran yhteistyökumppaneita tutustumaan kauden 2014 joukkueeseen.

On hienoa päästä tapaamaan meille tärkeitä yhteistyökumppaneita henkilökohtaisesti, päättää Ojanperä.

B-TYTöT EMÄNNÖI HALLI-SM-ALKUTURNAUSTA

Pesäpalloturnaukset eivät suinkaan pysähdy lauantaihin, vaan myös sunnuntai tarjoaa lajin ystäville täyslaidallisen jännitystä.

B-tyttöjen Porissa järjestettävässä alkuturnauksessa toisistaan mittaa ottavat kotijoukkueen lisäksi Rauma, Loimaa ja Helsingin Roihu. Joukkueen pelinjohtaja Sami Österlundin mielestä alkuturnauksen joukkuekattaus on erittäin mielenkiintoinen.

Vastustajistamme hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari Rauma on erittäin kova vastus. Myös Roihu on vastustajana erittäin haastava. Loimaan joukkueesta meillä ei ole paljoa ennakkotietoa, mutta tiedämme, että vastaan on tulossa hyviä joukkueita. Edessä on kovatasoinen alkuturnaus, jota lähdemme tietenkin voittamaan.

Talviharjoituskausi on tarjonnut Pesäkarhujen B-tytöille hyvän määrän harjoituspelejä. Joukkue on kohdannut viikonlopun vastustajista sekä Rauman, että Helsingin Roihun.

Meillä on ollut jo nyt paikoitellen todella hyvää. Kuitenkin vastaavasti meille tulee myös isoja määriä virheitä. Raumaa vastaan pystyimme tietyissä kohdissa hyvin haastamaan, mutta joistain virheistä ei päästy yli. Pelimme kehittyy koko ajan ja sitä viedään alati eteenpäin. Ajamme B-tytöille sisään myös täysin uutta pelitapaa, joten sen sisäistäminen ottaa aikaa.

B-tyttöjen pelaajaringissä pelaa tällä hetkellä monta tulevaisuuden lupausta. Joukkueesta kaksi pelaa ja harjoittelee virallisesti edustusjoukkueen mukana.

Erityisesti kannattaa seurata jo Superin tasoisia pelejä pelanneita Maria Suomista ja Juulia Salosta, mutta myös 1996-syntynyt Tilda Tuomi ja vasta C-ikäinen (1998-syntynyt) lukkarimme Minttu Vettenranta ovat tällaisia pelaajia.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää