Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vähiin käy, ennen kuin loppuu

 
Vähiin käy, ennen kuin loppuu

FBT Porin runkosarjan viimeinen kotiottelu on edessä keskiviikkona, kun Urheilutalolle saapuu aina niin yleisöystävällinen ja arvoituksellinen Pirkkalan Pirkat. Joukkue on Porissa pakkovoiton edessä, mikäli se aikoo välttää karsintapelien pelaamisen kakkosdivarin jatkosarjan kolmosen kanssa. Myös kotijoukkueella on tiukat paikat. SBS Porin kärsittyä tappion omassa pelissään FoSua vastaan sunnuntaina, kotijoukkueen mahdollisuudet liigakarsintoihin paranivat hieman, mutta säilyttääkseen kaiken omissa käsissään, on joukkueen otettava voitto jokaisessa jäljellä olevassa ottelussa. Ei silti jatketa tätä turhaa spekulointia, teot puhukoon puolestaan.

Keskiviikkona tullaan siis näkemään tiukka kamppailu sarjapisteistä. Pirkat on joukkue, jossa riittää liikettä ja yritystä loppuun asti. Alakerran maestro Veli-Matti Koivunen pitänee siitä huolta oman show´nsa ohessa; "Velluhan" on aina osannut ottaa yleisönsä. Varsinkin naispuoliset katsojat ovat pitäneet näkemästään. Vellun ohella on näkyvimmässä roolissa ollut Vesa Sorvaniemi sekä porilaisillekin tuttu Martin Sivakov. Joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat olleet vaihtelevia; kotivoitot Blue Foxista, FoSusta sekä LoSBista, mutta vieraissa on tullut takkiin SBS Porilta sekä Nokian KrP:ltä. Vieraspeleissä on siis ollut vaikeaa, toki vastassakin on ollut sarjan tämän hetken kärki. Jokatapauksessa edellisellä Porin vierailulla SBS Poria vastaan, joukkue oli varsin tehoton. Pallokontrolli oli alhaisella tasolla ja harhasyöttöjen määrä oli melkoinen vastustajan rangaistessa virheistä. Urheilutalo on alustana paha joka joukkueelle.

Kotijoukkue FBT Pori on saanut levätä ja harjoitella runsaan viikon. Joukkue pelasi kolme ottelua viidessä päivässä, tosin menestyksekkäästi, ja ansaitsi pienen lepotauon. Se käytettiin tehokkaasti hyväksi ja joukkue onkin hyvin levänneenä valmis seuraavaan kolmen ottelun koitokseen. Pelissä onkin paljon, sillä voittamalla kaikki loput kolme peliä päätyy FBT lohkoykköseksi, mikä onkin kasvanut joukkueen tavoitteeksi kauden lähetessä loppuaan.

Teijo Vienola,FBT Pori
Pieni mutta pippurinen, oikealta laukovan Vienolan maalinjälkeiset tuuletuksen tältä kaudelta on todennäköisesti nähty. (Arkistokuva: UrheiluPori.com)

Vienola poissa kauden ratkaisupeleistä

FBT Porin puolustukseen siirtynyt ja siellä paikkansa vakiinnuttanut vikkelä jalkainen ja terävän laukauksen omaavaa Teijo Vienolaa ei todennäköisesti nähdä enää tänä keväänä kotoisilla pelikentillä. Fysioterapeutin opintojen työharjoittelu Hollannissa osui pahasti kevään tärkeiden pelien päälle. Vienola saalisti pelaamissaan 22 ottelussa tehot 16+11, ja oli näin ollen joukkueen 5 tehokkain pistemies ja pisteiden valossa FBT:n tehokkain puolustaja.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää