Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilla onnistunut kenraali

 

Pesäkarhuilla onnistunut kenraali


Naistenpäivää vietettiin kolmen naisten Superpesisjoukkueen toimesta mukavasti pesäpallon merkeissä Porin Karhuhallissa. Päivän aikana toisistaan mittaa ottivat kotijoukkue Pesäkarhujen lisäksi Rauman Lukko sekä Mansen Räpsä.

Päivän aloitusottelussa rakkaat paikallisnaapurit pääsivät ottamaan toisistaan mittaa toista kertaa tällä hallikaudella, kun Rauman Lukko saapui Naistenpäivän turnaukseen Poriin. Ottelu tarjosi paikalle saapuneelle monipäiselle pesiskansalle todellisen jännitysnäytelmän.

- Tämä turnaus tuli kannaltamme erinomaiseen paikkaan. Peli-ilmeen muutoksen kautta oli meillä kasvojen pesemisen paikka. Raumalla pelatussa ottelussa olimme aika nynnyjä, mutta tänään moni asia meni henkisellä puolella eteenpäin. Kuitenkaan kentälle asti se ei vielä ensimmäisessä ottelussa ylettynyt, kertoi Pesäkarhujen pelinjohtaja Risto Ojanperä ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Ottelun alku näytti raumalaisten kannalta samalta kuin joukkueiden kohtaaminen muutama viikko sitten Halli-SM-alkuturnauksessa. Heti ottelun alussa Lukko pääsi karkaamaan 0-2-johtoon. Vielä Raumalla tällainen räjähtävä lähtö olisi voinut lamaannuttaa porilaisjoukkueen, muttei tänään. Pesäkarhut piti päänsä kylmänä ja ryhtyi kuromaan eroa kiinni tasaisen varmasti.

Pesäkarhujen ja Lukon kohtaaminen päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon luvuin 1-0 (4-2, 0-0).

- Päivän toisessa ottelussamme Mansen Räpsää vastaan saatiin tuo aiemmin perään kuulutettu peli-ilme jo kentällekin mukaan. Saimme jo huomattavia parannuksia haettuihin rytminmuutoksiin, jotka lukkari Tiian (Ahvenniemi) syötöt mahdollistivat, kiitteli Ojanperä.

Vaikka sama on tämän kauden harjoitusotteluissa jo monesti todettu, täytyy sama sanoa vieläkin: Pesäkarhut pelaa tällä hetkellä koko joukkueellaan ja jokainen pääsee vaikuttamaan ratkaiseviin tilanteisiin omalla panoksellaan. Tällaista peliä on hienoa seurata.

- Vaikka sisäpelissämme on vielä hieman parannettavaa merkin lukemisessa, niin on siinäkin menty jo huimasti eteenpäin. Jäi kyllä kokonaisuudessaan todella positiivinen fiilis tästä päivästä.

Ensi viikolla joukkue matkaa taas Raumalle Halli-SM-lopputurnaukseen. Siellä joukkueellaan on vastassa erittäin haasteellinen lohko.

- Nyt vähän istutaan joukkueen kesken alas ja pohditaan, miten sinne turnaukseen oikein lähdetään. Kun vastaan asettuvat Lukko ja hallitseva mestari Virkiä tiedämme jo nyt, että edessä on ennen kaikkea henkiseltä puolelta haastavia otteluita. 3+3-muotoinen peli tuo mukanaan hyviä elementtejä pelaamiseen, Esimerkiksi on tärkeää, että pelaajat pystyvät nollaamaan tilanteet nopeasti, tarkensi Ojanperä.

Rauman Lukon ja MansenRäpsän keskinäinen ottelu oli erittäin tasainen ja ottelu venyikin aina kotiutuslyöntikilpailun toiselle kierrokselle asti. Lopulta raumalaiset vetivät kuitenkin pidemmän korren ja ottelu päättyi heidän voittonsa lukemin 2-1 (6-1, 0-7, 2-1).

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää