Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT leikitteli Pirkkojen kustannuksella

 
FBT voiton päässä liigakarsinnoista


Voitolla FBT nousi tasapisteisiin yhden ottelun enemmän pelanneen paikalliskilpailijansa SBS Porin kanssa. FBT meni kuitenkin edelle paremman maalieronsa turvin.

Sarjakärki Nokian KrP voitti puolestaan keskiviikkona Lohjan Salibandyn ja varmisti paikkansa liigakarsinnoissa. Nokialla ja SBS:llä on enää yksi peli jäljellä, FBT:llä kaksi. Mikäli FBT voittaa perjantaina Vaasassa, myös se varmistaa karsintapaikkansa ja hautalla samalla kaupungin toisen joukkueen nousuhaaveet. Siinä tapauksess lohkon ykkössija ratkaistaan sunnuntaina Nokian ja FBT:n kesken.

"Ensin on kuitenkin selvitettävä Woodcutters. Vaasa on paha paikka", FBT:n valmentaja Sami Väre muistutti.

Keskiviikkon perusteella Väreellä ei ole suurta syytä huoleen. FBT:n peli on uomissaan, vaikka ykköspakki Teijo Vienola lähti työharjoitteluun Hollantiin.

"Kaipaisin silti Vienolaa varsinkin ylivoimapeliimme. Jos selviämme jatkopeleihin, tutkimme mahdollisuutta lennättää Teijo Hollannista Suomeen", Väre kertoi.

Sarjan tyvipäässä vaikeroivan Pirkat FBT kellisti vaivattomasti. Joukkue iski komeita osumia tasaiseen tahtiin. Tehoikkaimmalla pelippäällä oli tällä kertaa Hannu Katila, joka koristeli saldoaan pistein 4+1. Matti Vapaniemi tehtaili tehot 2+1. Kari Rimpelä puolestaan iski uransa ensimmäisen divarimaalin.

"Aika helppo voitto. Toisen erän alussa oli vaikeaa, mutta siinä vaiheessa Tomi Collander piti meitä pystyssä. Oikea mies palkittiin meidän parhaaksi pelaajaksi", Väre kehui maalivahtiaan.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää