Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantaina Vaasassa paljon pelissä

 
Perjantaina Vaasassa paljon pelissä

FBT Pori matkaa perjantaina Vaasaan Woodcuttersin vieraaksi ottamaan kotijoukkueesta mittaa aina niin inhottavalle Kauppiksen areenalle. Alusta on epätasainen ja tahmea lisäksi laatikko tuntuu varsin ahtaalta. Hikinen iltapuhde perjantai-illan ratoksi on siis luvassa.

Kotijoukkue osaa hyödyntää peliareenan edut todella tehokkaasti. Vastustajan virheet näkyvät yleensä tulostaululla, sillä Woodiksen ykkösketju Timo KukkoRami Kolmonen ja länsilohkon pistepörssijohtava Mikael Furu on koko kauden ollut hyvässä maalintekovireessä muun joukkueen peesatessa tehokasta ykkösvitjaa. Yhden ketjun tehokkuus on kuitenkin tällä kaudella koitunut useissa otteluissa joukkueen kompastuskiveksi. Vastustajan vartioidessa tarkkaan tehoketjua on Woodiksen peli hyytynyt muiden ketjujen tehottomuuteen. Woodcuttersin on putoamiskarsinnat välttääkseen kyettävä ottamaan kahdesta jäljellä olevasta ottelusta vähintään yksi piste, sillä sen maaliero Pirkkoihin ja KOO-VEEhen verrattuna on heikoin. Mikäli Pirkat voittaa viimeisen ottelunsa KOO-VEEta vastaan eikä Woodcutters pysty voittamaan FBT Poria ja Rangersia, odottaa kotijoukkuetta putoamiskarsinnat kakkosten jatkosarjan nelosta vastaan. Näin ollen kotijoukkueella todellakin on paljon pelissä, eikä varmaankaan tule jättämään mitään viimeisen oljenkorren varaan..

FBT Pori puolestaan on yhden voiton päässä nousukarsintatavoitteen varmistumisesta. Voittamalla Vaasassa joukkue pääsisi matkaamaan Nokialle taistelemaan lohkovoitosta paineettomassa tilassa. Joukkueen esitys keskiviikkoiltana oli kohtuullinen, tosin maalintekopaikkoja tuhlattiin vähintään yhtä paljon kuin maaleja saatiin tehdyksi. Peli kuitenkin sujui kotiyleisön loistavan kannustuksen avulla ja Pirkat joutuikin kotimatkalle 10 - 2 tappio niskassaan. Joukkue jaksoi ajoittain liikuttaa palloa varsin mallikkaasti ja kärsivällisesti odottaa hetkeä, jolloin iskeä. Woodcuttersia vastaan on kuitenkin oltava astetta terävämpi, sillä Kauppiksella ei ole varaa keskialueen pallonmenetyksiin eikä harhasyöttöihin, koska niistä kotijoukkue osaa rankaista vastustajaa pahimmalla mahdollisella tavalla.

Edellisellä Vaasan vierailulla FBT sai vihdoin karistettua Woodis-peikon kintereistään ja otti makean 12 - 8 vierasvoiton. Mennyt on kuitenkin mennyttä ja sen varaan ei voi tuudittautua. Asenteen pitää olla kunnossa ja otteluun valmistautumisen olla todella huolellista. Nukahtamisia ei sallita. Valmentaja Sami Väre pitänee huolen siitä, että joukkue on hereillä alusta asti ja keskittyy ainoastaan pelaamiseen. Nimet Vapaniemi, Vahtera, Salonen, Kujansuu, Katila, Rimpelä, Rokosa, Tikka, Helin, Taskinen, Leppijoki, Aho, Kangas, Vettenranta, Ruohonen, Maijala, Mattila, Rintala, Prokki, Bergendahl ja Collander huolehtivat lopusta.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää