Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärppänaisten karsintasarja jatkuu

 
Kärppänaisten karsintasarja jatkuu

Porin Kärppien nais- ja B-tyttöjoukkueilla on työntäyteinen viikonloppu edessä. Naisten joukkueella edessä kolmen ottelun viikonloppu ja tilannetta ei helpota juurikaan se että B-tytöillä on myös lauantaina ja sunnuntaina omat aluesarjan kamppailunsa. Naisten joukkueen runko kun koostuu pitkälti B-tytöistä.

Naiset aloittavat kuitenkin tiiviin viikonloppunsa divarikarsintaottelulla KS NOUXia vastaan vieraissa, Espoon Länsi-Autoareenalla perjantaina 29.2.2008 klo 19.50 alkaen.

Ottelun jälkeen joukkue pakkaa kamat kiireesti bussiin ja palaa yön aikana Poriin, jossa seuraava ottelu alkaa Porin jäähallissa lauantaina 1.3.2008 klo 13.00. Ottelussa vastustajana on OuHu Oulaisista.

Viikonlopun toinen kotiottelu naisten divarikarsinnassa pelataan sunnuntaina 2.3.2008. Vastustajaksi Porin jäähallissa kello 15.30 alkavassa ottelussa asettuu Kalpa Kuopiosta.

B-tyttöjen pelaavat omat ottelunsa lauantaina lohjalaista LoKV:tä vastaan Isomäen harjoitushallissa ja sunnuntaina matkaavat Riihimäelle Kiekko-Nikkarien vieraaksi.

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää