Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz otti tärkeän voiton

FC Jazz otti tärkeän voiton

 

Viikingit iskikin hienoisen painostuksen päätteeksi kulmapotkusta ottelun 18. minuutilla. Faton Seferi puski pallon vastustamattomasti  verkon perukoille.

Tämän jälkeen peli tasoittui ja molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa. Ensimmäisen puoliajan edetessä FC Jazz sai yhä enemmän otetta ja hätyytteli Alekos Alekoun johdolla vuosaarelaisten maalia, mutta vahvasti pelannut Viikkarivahti Sam Jammeh piti maalinsa puhtaana. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

FC Jazz jatkoi toisen puoliajan alussa siitä mihin ensimmäisen jakson lopussa jäi eli vahvaan pallonhallintaan ja määrätietoiseen hyökkäämiseen. Ja  55. minuutilla tärähti, kun Diego tykitti pitkältä 1-1 tasoituksen.

Ottelu jatkui tasaisena ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa. FC Jazz iski kuitenkin toistamiseen, kun pelikello näytti 70. minuuttia. Joukkue sahasi hienon hyökkäyksen päätteeksi Viikkari –puolustuksen puhki ja Alekou siirsi pallon takatolpalta maaliin ja vierasjoukkue riemukkaaseen johtoon.

FC Viikingit pystyi vielä muutamaan otteeseen hätyyttelemään Jazz-maalia, mutta porilaiset kestivät Lauri Koskelan johdolla ja pitivät maalinsa puhtaana. Apuna kerran myös ylärima.

Päävalmentaja Jani Uotinen oli hymyssä suin.

- Alku oli meille vaikea, mutta pääsimme sen jälkeen hyvin mukaan. Avauksessa oli neljä uutta pelaajaa edelliseen peliin, jolloin tottumiseen menee aina hieman aikaa. Tällä kertaa kyseessä oli enemmän tahtovoitto kuin mikään muu. Toinen maali oli hieno, joka lämmittää voiton lisäksi mieltä.

- Kaikki olivat isolla sydämellä mukana ja kentällä oli vain onnistujia. Pientä paniikin tynkää tuli lopussa, mutta selvitimme sen kunnialla. Mutta peli pitää nollata ja jatkaa lauantaina sitä kotivoiton metsästämistä, irvistää pilke silmäkulmassa Uotinen.

Myös kapteeni Ilkka Santahuhta oli ylpeä joukkueesta.

- Huippuhyvä treeniviikko enteisi voittoa Vuosaaresta. Tekeminen oli hyvää kauttaaltaan.Pelin alku oli hermostunutta, osaltaan kovan latauksen johdosta. Viikkarien maalin jälkeen päät pysyivät ylhäällä ja puoliajalla sovimme kolme ydinkohtaa: kovempi prässi, aggressiivisempi ote ja paikoista maalit.

Ja hyvin sovitut asiat pitivät.

- Nämä kulmakivet takasivat kolme (3) pistettä. Diego ja Ale tekivät sikatärketä maalit! Fiilis on joukkueessa nyt loistava. Tästä on hyvä jatkaa uuteen treeniviikkoon, päättää kapteeni Santahuhta.

JIPPO hävisi kotiottelunsa HIFK:lle 3-0, joten voitolla FC Jazz kasvatti piste-eron joensuulaisiin neljään (4) pisteeseen.  Kierroksia on jäljellä kolme (3). Porilaisilla on joensuulaisia parempi maalisuhde.

Kauden jäljellä olevat ottelut:

Jazz: PK-35 (k), KTP (k) ja HIFK (v)
JIPPO: JJK (v), Haka (k), KTP (v)

FC Jazzin seuraava kotiottelu lauantaina 20.9 klo 16.00.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AlekosAlekou

Alekos Alekou

13.11.1983
Tiedot

LauriKoskela

Lauri Koskela

8.5.1992
Tiedot

DiegoMartins

Diego Martins

2.4.1987
Tiedot

IlkkaSantahuhta

Ilkka Santahuhta

15.8.1983 Pori
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää