Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz vantaalaisten kimppuun lauantaina

FC Jazz vantaalaisten kimppuun lauantaina

Taistelu Ykkösen pisteistä jatkuu kiivaana, kun lauantaina Poriin saapuu PK-35 Vantaalta. Vantaalaiset ovat sarjataulukossa kolmantena ja taistelevat kiivaasti sarjan kakkospaikasta. Toki joukkue omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet jopa nousuun Veikkausliigan. Toki jonkinasteinen ihme pitää tapahtua, ellei Veikkausliigassa pelaa kaudella 2015 KTP.

FC Jazz voitti edellisessä ottelussa vieraissa FC Viikingit lukemin 2-1 nousten maalin tappioasemasta voittoon. Samalla se kasvatti eron JIPPOon neljään (4) pisteeseen. Mutta taistelu Ykkösen paikasta kaudelle 2015 on kaikkea muuta kuin ohi ja pisteitä tarvitaan lisää, joten kotijoukkueella ei ole pienintäkään varaa löysäilyyn. Ja totta kai tavoitteena on antaa upealle porilaiselle yleisölle sen kaipaama ensimmäinen kotivoitto. Ykköstä on pelaamatta vielä kolme (3) kierrosta.

FC Jazz saa takaisin kokoonpanoon Riku Paularinteen ja Plumb Jusufin, jotka kärsivät Viikkari –taistossa pelikieltoa. Sen sijaan Aleksi Nurmisen ja Lauri Pirhosen pelikunto on vielä hieman arvoitus, mutta suurella todennäköisyydellä heidät nähdään ainakin kokoonpanossa.

FC Jazzin kausi on ollut kutakuinkin odotetunlainen, sillä Ykkösen kovuus oli seuran tiedossa ennen kauden alkua. Tavoitteeeksi seura asetti ennen kauden alkua sijat 1-8 ja tästä tavoitteesta taistellaan myös lauantaina. Tämä vaatii taas joukkueelta huippulatausta, jota siltä on myös lupa odottaa.

Joukkue on nollannnut edelllisen ottelun ja keskittynyt tiukasti lauantain otteluun harjoittelemalla hyvin ja keskittyneesti.

Päävalmentaja Jani Uotinen vaatii joukkueelta huippusuoritusta.

- Lähtökohdat otteluun ovat erilaiset kuin edelliseen peliin. Viime pelissä meillä oli vastassa häntäpään joukkue, huomenna kärkipään joukkue. Tämä pitää ottaa huomioon valmistautumsessa niin taktisesti kuin henkisestikin.

- Joukkueessa terveystilanne on hyvä, joka aiheuttaa positiivisen kilpailutilanteen. Toki Juuso Laitinen kärsii pelikieltoa ja Lauri Pirhosella on pientä vaivaa. Motivoituneen joukkueen saamme jalkeille. Toivottavasti saamme samanlaisen tahtotilan päälle kuin viime sunnuntaina Helsingissä. Se riittää, mutta vähempi ei riitä, päättää Uotinen.

FC Jazzin puolustuspäätä on vajaan kuukauden vahvistanut Matthew Mendy.

- Joukkueessa on paljon hyviä yksilöitä. Joukkueemme on kehittynyt joka pelistä (3), jonka olen ollut täällä Porissa. Ja joka päivä menemme eteenpäin ja tuo luottamusta joukkueeseen.

- Hyvä joukkue on vastassa. Mutta myös meillä on hyvä joukkue. Olen pelannut monessa maassa ja taso Ykkösessä on hyvä. Olisinpa pelannut täällä pidempään, hymyilee Mendy.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää