Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Viime kaudella Kempeleen Kirissä edustaneet Eveliina Kesti ja Henna Juka liittyvät Pesäkarhujen kauden 2015 joukkueen vahvuuteen. Molempien sopimukset ovat muotoa 1+1, sisältäen siis optiovuoden.

Kesti on vuonna 1995 syntynyt Kempeleen Kirin kasvatti, jolle ensi kausi Pesäkarhuissa tulee olemaan sarjassaan neljäs Naisten Superpesiksessä. Ulkopelissä lukkarin tonttia hoitava Kesti tulee olemaan myös sisäpelissä tärkeä tekijä kotiuttajan roolissaan.

- Molemmat tytöt pelasivat viime kesänä B-tyttöjen Itä-Lännessä valmentamassani Lännen joukkueessa. He vakuuttivat pelaamisellaan jo tuolloin. Eveliinalla on aihiot olla Suomen paras lukkari. Hänellä on kova heittokäsi, joka tulee olemaan myös sisäpelissä suuressa roolissa. Kunhan vain saamme hänelle tilannetta päälle, niin hän pystyy lyömään meille kesän aikana jopa 20-30 juoksua, uskoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Henna Juka on niin ikään vuonna 1995 syntynyt pelaajalupaus, jolla on takanaan jo kaksi vuotta Superpesiksessä. Alun perin Muhoksen Pallosalamista lähtöisin oleva Juka tulee ulkopelissä pelaamaan linjassa. Sisäpelissä taas vastuuta löytyy etenijän tehtävistä.

- Hennalla on kennoissa yksi Suomen nopeimpia aikoja ja hän tulee tuomaan meille ensi kesänä paljon juoksuja. Tarkka linjapaikka on vielä haussa, mutta hän tulee olemaan todella isossa roolissa räpylässä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää