Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajahankintaa

Viime kaudella Kempeleen Kirissä edustaneet Eveliina Kesti ja Henna Juka liittyvät Pesäkarhujen kauden 2015 joukkueen vahvuuteen. Molempien sopimukset ovat muotoa 1+1, sisältäen siis optiovuoden.

Kesti on vuonna 1995 syntynyt Kempeleen Kirin kasvatti, jolle ensi kausi Pesäkarhuissa tulee olemaan sarjassaan neljäs Naisten Superpesiksessä. Ulkopelissä lukkarin tonttia hoitava Kesti tulee olemaan myös sisäpelissä tärkeä tekijä kotiuttajan roolissaan.

- Molemmat tytöt pelasivat viime kesänä B-tyttöjen Itä-Lännessä valmentamassani Lännen joukkueessa. He vakuuttivat pelaamisellaan jo tuolloin. Eveliinalla on aihiot olla Suomen paras lukkari. Hänellä on kova heittokäsi, joka tulee olemaan myös sisäpelissä suuressa roolissa. Kunhan vain saamme hänelle tilannetta päälle, niin hän pystyy lyömään meille kesän aikana jopa 20-30 juoksua, uskoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Henna Juka on niin ikään vuonna 1995 syntynyt pelaajalupaus, jolla on takanaan jo kaksi vuotta Superpesiksessä. Alun perin Muhoksen Pallosalamista lähtöisin oleva Juka tulee ulkopelissä pelaamaan linjassa. Sisäpelissä taas vastuuta löytyy etenijän tehtävistä.

- Hennalla on kennoissa yksi Suomen nopeimpia aikoja ja hän tulee tuomaan meille ensi kesänä paljon juoksuja. Tarkka linjapaikka on vielä haussa, mutta hän tulee olemaan todella isossa roolissa räpylässä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää