Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärppänaiset tasapeliin

 
Kärppänaiset tasapeliin


Porin Kärppien naisjoukkueen toinen kotiottelu divisioonakarsinnassa päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasapeliin 2 - 2.

Karsintasarjan neljännessä ottelussa Kärppien vastustajaksi saapui OuHu Oulaisista. Kärpät hävisi Ouhulle Suomisarjan ylemmässä loppusarjassa molemmat ottelunsa. Nyt Kärpät oli päättänyt maksaa kalavelat takasin korkojen kera ja lähti otteluun hyvällä tempolla.

Ensimmäisen erän alku näytti lupaavalta, sillä peliä pelattiin melkein koko ajan OuHun päädyssä, mutta maalia Kärpät ei saanut aikaiseksi. OuHu sen sijaan käytti hyväkseen yhden hyökkäyksistään ja johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 0 – 1.

Toinen erä alkoi jälleen Kärppien kovalla painostuksella ja tällä kertaa saatiin tulostakin aikaiseksi. Ajassa 20.48 Jenna Nummijärvi sai väännetyksi kiekon ohi OuHun hyvin pelanneen maalivahdin Sari Pipisen. Esityön maaliin teki vahvasti Maria Nordlund.

Kärppien toinen maali näki päivänvalon ajassa 25.13. Ylivoima maalin pääsi tekemään Liisa Gustafsson vahvasti pelanneiden Jenna Nummijärven ja Maria Nordlundin esityöstä.

Tässä vaiheessa ottelun näytti lopullisesti kääntyneen Kärpille, mutta toisin kävi. Ouhu sai tasoitetuksi ottelun ajassa 32.36 ylivoimalla. Jäähyä ehti kulua vain 5 sekuntia.

Kolmas erä oli Kärppien painostusta koko erän ajan, mutta ratkaisevaa maalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Kolmannen erän torjunnat selvästi Kärpille luvuin 4 – 14. Koko ottelun torjunnat osoittavat Kärppien melko selvää ylivoimaa. (18 – 34)

Sunnuntaina 2.3.2008 Kärpät kohtaa Porin jäähallissa Kalpan Kuopiosta. Ottelu tulee olemaan varmasti kova, sillä Kalpa pöllytti lauantai –illan ottelussa TPS:ää kotonaan luvuin 8 – 1.

Katso ottelun kuvagalleria

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää