Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa murskasi EuPan

 
PoPa murskasi EuPan


PoPalla oli alla muutaman viikon tauko otteluista mutta tänään se ei kentällä näkynyt. PoPa pyöritteli Piirin valiosarjassa selvän 9-0 voiton 3-divisioona joukkue EuPasta. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli 4-0 ja toisella puoliajalla PoPa teki vielä viisi maalia ja näin ottelu päättyi PoPan selvään 9-0 voittoon. Viime vuonna vastaava ottelu päättyi 2-2, joten kehittymistä on havaittavissa.

Ottelun alusta asti humpan juoni oli selvä, kun PoPa pyöritti peliä EuPan keskittyessä puolustamaan ja iskemään vastaan. Porilaisten pelistä aisti alusta asti, että nälkää oli pelaamiseen, koska kaksi viimeistä ottelua oli jouduttu peruuttamaan. Maalinteon aloitti Antti Sumiala, joka sai maaliin hyvän syötön Piracaialta. Toisessa maalissa Piracaia toimi tekijänä ja syöttäjänä oli Samu-Petteri Mäkelä, kolmas maali oli Teemu Vihtilän käsialaa ja tässä maalissa syötönn tarjoili Antti Sumiala. Puoliajan viimeiseen maaliin osat vaihtuivat Sumialan tehdessä ja Vihtilän toimiessa syöttäjänä.

Toisella puoliajalla PoPan vauhti vaan kiihtyi ja ei aikaakaan, kun pallo oli taas euralaisten maalissa, maalin iski Sumiala, johon Vihtilä tarjoili hyvän syötön. Kuudennen maalin teki ottelussa monta kertaa maalipuita kolistellut Tom Melarti, syötön tähän maaliin tarjoili Piracaia. Kun Melarti pääsi maalin makuun niin hän halusi maistaa lisää tätä hunajaa ja pamautti pallon voimalla maaliin, tässä maalissa Sumiala teki hyvän esityön. 8-0 maalissa Vihtilä ja Mäkelä pääsivät kahdella maalivahtia vastaan ja Mäkelä päätti laukoa, jonka laukauksen maalivahti torjui mutta Vihtilä seurasi ja laittoi karat sisään. Ottelun viimeisen maalin teki Ilkka Santahuhta, jolle maali oli ensimmäinen PoPan paidassa, tässä maalissa syötön tarjoili T.Vihtilä.

Kuten lukemista voidaan päätellä niin joukkueiden tasoero oli selkeä mutta euralaisille pisteet siitä, että joukkue yritti loppuun asti eikä turhautunut ottelun missään vaiheessa. PoPalta puuttuivat ottelusta Juha Luoma, Ari Qvist, A-P Pihlainen ja Jarkko Reinikka. Miehistössä ollessa vajausta niin vaihdosta tuli kentälle joukkueen toinen joukkueenjohtaja Jani "Rane" Rantanen, joka aiheutti lopussa hämmennystä kärjessä.

PoPan seuraava ottelu on ensi lauantaina jolloin Karhuhallissa asettuu vastaan VIFK.

1.3.2008 Piirisarja, Karhuhalli/Pori
FC PoPa - EuPa 9-0 (4-0)
1-0 Sumiala
2-0 Piracaia
3-0 Vihtilä
4-0 Sumiala
5-0 Sumiala
6-0 Melarti
7-0 Melarti
8-0 Vihtilä
9-0 I.Santahuhta

PoPan kokoonpano:
Pirhonen (Huuhka)
I.Santahuhta
Vallin
Jari Vuorinen (Pelttari)
Janne Vuorinen
M.Santahuhta
Vihtilä
S-P Mäkelä
Piracaia
Melarti
Sumiala (J.Rantanen)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää