Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhut on sopinut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kaksi viime kauden pronssimitalistia on tehnyt yhden uuden pelurilisäyksen ohella kiinnitykset ensi kauden rivistöön. Yhteensä näillä pelaajilla on kasassa peräti 11 kappaletta Itä-Länsi-otteluita.

Pesäkarhuikonit Carita Toiviainen ja Susanna Puisto jatkavat porilaisjoukkueessa yksivuotisilla sopimuksilla. Edustusjoukkueeseen uutena liittyy 1+1 –muotoisella sopimuksella Leena Sippola, joka vielä viime kaudella edusti Vuokatin Vetoa.

- Olen Kuortaneen Ruonalta kotoisin oleva, nykyisin Seinäjoella asuva sairaanhoitaja. Pelaajana koen olevani periksi antamaton, kokenut ja monipuolinen.

Kolme kertaa Itä-Länsissä edustanut Sippola odottaa tulevalta kaudelta ennen kaikkea menestystä.

- Pesäkarhut on vuosia naisten superpesiksessä menestynyt seura, jossa mahdollisuus menestyä myös tulevana kautena.

Seitsemässä Itä-Länsi-ottelussa edustaneen Toiviaisen ajatuksissa oli jo päättää menestyksekäs pelaajaura.

- Kuukauden pohdintojen jälkeen, päädyin kuitenkin vielä jatkumaan. Yhtenä suurena syynä oli Samin (pelinjohtaja Österlund) jatkaminen pelinjohdossa. Roolini tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudella. Siitä lähdetään, että siirryn jokeristoon.

Myös Susanna Puiston ajatuksissa oli päättää pesäpalloilijan ura viime kauteen.

- Kesällä tuli jo mietittyä, josko tämä olisi viimeinen kausi. Loukkaantumisten vuoksi halusin kuitenkin vielä katsoa ainakin yhden kauden lisää tätä touhua. Alustavien suunnitelmien mukaan roolina tulee Caritan tavoin olemaan jokeripelaaja.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund pitää uusia hankintoja merkityksiltään suurilta.

- Olen erittäin iloinen, että Carita ja Susanna jatkavat pelaamista meillä. Susku ja Carru tuovat suurta johtajuutta joukkueeseen vuosien huipputasolla pelaamisensa kautta. He tulevat varmasti jatkamaan samaa nousujohteista tietä. He ovat tärkeä lisä kauden 2015 joukkueeseen niin pelillisesti, kuin pelin ulkopuolellakin.

Leena taas on todellinen peluri ja taistelemisen ruumiillistuma, joka ei varmasti anna periksi. Hän on oikea huippuvahvistus linjaan ja tuo erittäin paljon laajuutta vaihtamiseen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää