Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärppänaiset niukkaan tappioon

 
Kärppänaiset niukkaan tappioon


Porin Kärpät naisjoukkueen kolmas ottelu kuluneena viikonloppuna päättyi niukkaan kotitappioon 2 – 3 Kalpasta.

Viikonlopun aiemmat ottelut painoivat jaloissa ja liike unohtui. Kaksi ensimmäistä erää joukkue jaksoi taistella, mutta kolmannessa erässä pelaaminen ”seisovilla jaloilla” ei enää kantanut, vaan Kalpa pääsi tasoittamaan ottelun ja tekemään vielä lopussa voittomaalinkin.

Ensimmäinen erä näytti vielä kohtuullisen hyvältä. Kärpät avasi maalitilin ajassa 6.43. Jenna Nummijärvi pääsi yllättämään ylivoimalla Kalpan maalivahdin Anni Lipposen. Esityön maaliin tekivät Sini Ketola ja Ida Vuorio.Kalpa ei kuitenkaan antanut periksi, vaan tasoitti Tanja Niskasen ylivoimamaalilla ottelun ajassa 16.21. Tasoituksesta sisuuntuneena Kärpät meni uudelleen johtoon ajassa 17.34 Annika Järvisen maalilla, johon esityön teki Heidi Mäkitalo.

Toinen erä oli Kärppien kannalta katsottuna kaikkea muuta, mihin joukkue on tottunut. Luistelu unohtui pukukoppiin, eikä tulosta saatu aikaiseksi.. Ainoat tilastomerkinnät toisessa erässä olivat kaksi jäähyä, jotka molemmat tulivat Kärpille.

Kolmas erä näytti olevan toisinto edellisestä erästä, pelaaminen oli väkinäistä puurtamista, eikä mikään tuntunut onnistuvan Hetki hetkeltä ottelu kääntyi Kalpalle, joka jaksoi vähäisestä pelaajamäärästä huolimatta luistella ja tehdä töitä. Näkyi selvästi, että Kalpalla oli selvästi voimakkaampi tahto voittaa tämä ottelu. Kalpan ratkasijaksi nousi Eija Rahunen, joka onnistui päätöserässä ohittamaan hyvin pelanneen Kärppien maalivahdin Mirkka Liesmäen. Ilman Liesmäen hyviä torjuntoja olisi ottelun lopputulos voinut olla mitä tahansa.

Kalpa ansaitsi voittonsa ja kaikesta huomasi, että divisioonakokemus antaa huomattavan hyödyn näissä otteluissa. Kärpillä on vielä kova työ nousta divisioonan tasolle, kuntoa tarvitaan paljon lisää ja ennen kaikkea tahtopuolta on kehitettävä hurjasti. Tällaiset tasaiset ottelut käännetään voitoksi kovalla tahdolla.

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää