Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

John Allen FC Jazzin päävalmentajaksi

John Allen FC Jazzin päävalmentajaksi

John Allen (49) on FC Jazzin uusi päävalmentaja. FC Jazz ja Allen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Allen siirtyy Poriin SalPasta, jossa hän on toiminut päävalmentajana ja valmennuspäällikkönä.

Allen on toiminut valmentajana TPS:ssä (apulaisvalmentaja ja akatemiavalmentaja 2003-2008 sekä päävalmentaja loppukaudella 2008), ÅIFK:ssa (päävalmentaja 2009), RoPS:ssa (päävalmentaja 2010-2011) ja SalPassa (päävalmentaja ja valmennuspäällikkö 2012-2014).

Allen on työskennellyt uransa aikana vahvojen jalkapallovaikuttajien kanssa: Roy Hodgson, Harri Kampman, Keith Armstrong, Mika Laurikainen, Mixu Paatelainen, Martti Kuusela, Marko Rajamäki jne.

Allenilla on UEFA Pro Lisence –tutkinto.

Pelaajaurallaan Allen edusti mm. Veikkausliigassa seuraavia joukkueita: MP, RoPS, TPS, TPV ja MYPA.

- Määrittelimme tarkkaan, millaisen valmentajan haluamme, jonka jälkeen kartoitimme ehdokkaita. Haimme valmentajaa, joka sopii FC Jazzin profiiliin ja tahtotilaan. Vaihtoehtoja oli useita, mutta loppujen lopuksi John oli selvä ykkösvaihtoehto FC Jazzin valmentajaksi.

- Halusimme valmentajan, joka pystyy kehittämään pelaajia. Johnilla on siitä hyvät näytöt. Lisäksi John on hyökkäävän jalkapallon ystävä, mistä on aina Porissa pidetty. Myös erilaiset pelin variaatiot olivat mietitty tarkkaan, kertoo toiminnanjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki.

Juniorityön merkityksen ymmärtäminen oli myös tärkeä kriteeri.

- John on erittäin kiinnostunut junioripuolesta ja nuorten pelaajien kehittämisestä. On tärkää, että edustusjoukkue ja vanhimmat juniorit toimivat samoilla periaatteilla. Nämä arvot ovat meille tärkeitä. Onneksi saimme hänet, päättää tyytyväinen Leivo-Jokimäki.

John Allen on innoissaan saapumisestaan Poriin.

- Olen onnellinen ja innoissani sopimuksesta FC Jazziin. FC Jazz on suuri suomalainen seura ja sillä on vahva kulttuuri. Myös olosuhteet Porissa ovat erinomaiset.

- FC Jazzilla on ollut hienoja joukkueita, valmentajia ja pelaajia. Haluan omalta osaltani kahden seuraavan vuoden aikana kehittää seuraa ja viedä sitä eteenpäin

Allen näkee koko seuran kehittymisen tärkeänä.

- Meillä on ollut hyvät keskustelut seuran johdon kanssa tulevaisuudesta. Lisäksi tunnen Jani Uotisen jo MYPA:n ajoilta. Jani tulee olemaan tärkeä henkilö myös tulevaisuudessa, kun kertaamme mennyttä ja suunnittelemme tulevaa.

- Ja junioripuolen huomioiminen kehitettäessä seuraa on erittäin tärkeää, päättää Allen.

Myös FC Jazzin edustusjaoksen puheenjohtaja Kari Kaivo-oja näkee paljon positiivista.

- Olen tyytyväinen saavutettuun sopimukseen Allenin kanssa. Hän edustaa hyvin FC Jazzin ajattelutapaa omien nuorten pelaajien kehittämisestä edustusjoukkueeseen. Uskon, että hän yhdessä valmennuspäällikkömme Jani Uotisen kanssa tulee tekemään Jazzista entistä houkuttelevamman joukkueen myös muualta tuleville nuorille pelaajille.

Katseet on suunnattu myös eteenpäin.

- Hänen tapansa kehittää kokeneempiakin pelaajia vakuutti myös. Olemme rakentamassa kilpailukykyistä joukkuetta, joka tähtää entistä kovemmassakin Ykkösessä eteenpäin.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JohnAllen

John Allen

14.11.1964 Chester, WAL
Tiedot


Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää