Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa voitti VIFK:n selvin numeroin

 
FC PoPa voitti VIFK:n selvin numeroin

PoPa jatkoi kotiotteluidensa sarjaa ja kohtasi ykkösdivisioonassa pelaavan VIFK:n. Lopputulos ei paljon mairittele vaasalaisia, sillä isännät olivat tänään kentän jokaisella osa-alueella selvästi parempi. Aikakirjoihin jää PoPan selvä 5-2 (4-2) voitto.

Peli alkoi porilaisten kovalla painostuksella ja vaasalaisryhmä joutui heti puolustuskannalle. Mutta ottelun ensimmäisen maalin teki vaasalaiset, kun liigassakin pelannut Christian Sund laukoi kuudentoista rajan takaa todella komealla laukauksella vaasalaiset johtoon. Tämä ei lannistanut porilaisryhmää, sillä muutama minuutti tästä ja peli oli tasan 1-1. Matti Santahuhta antoi oikealta puolelta todella ovelan syötön maalille ja tilanteessa hölmistynyt vaasalaispelaaja vetäisi pallosta puhtaan ja rehellisen hudin, ja pallo suuntautui Tom Melartille, joka kylmänviileästi tasoitti ottelun. Eikä aikaakaan, kun pallo oli taas porilaisten maalissa, keskitys maalille vaihtoi suuntaa porilaispelaajasta ja painui vastustamattomasti porilaisten maalin yläkulmaan, eikä maalivahti Lauri Pirhonen näin voinut maalille mitään. Tässä vaiheessa lehtoparvella ajateltiin, että peli hieman rauhoittuisi mutta mitä vielä. Todella hyvän ottelun puolustuksessa pelannut A-P Pihlainen katkaisi vastustajan syötön keskialueella ja antoi pallon vanhemmalle Santahuhdalle ja jatkoi itse juoksua pystyyn, Santis palkitsi juoksun syötöllä ja A-P nosti katseen ylös Karhuhallin kuluneelta matolta ja löysi syötöllään maalilla päivystäneen Melartin, joka laittoi pallon jälleen kerran hallitusti maaliin. Ottelun juonen mukaan seuraava maali olisi pitänyt olla vaasalaisten, mutta hyvän matsin alakerrassa luutinut Jari Vuorinen oli toista mieltä, pallo halttuun keskialueella ja millimetrin tarkka puolenvaihto vasemmalle Piracaialle, joka ohitti puolustajan ja syötti takaviistoon Teemu Vihtilälle, jonka laukaus painui vastuttamattomasti vaasalaismaalin takakulmaan. Ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon siirtynyt PoPa iski vielä kerran ennen taukoa, kun Piracaia antoi nopean vaparin vasemmalta Vihtilälle, josta loistava syöttö tavoitti Antti Sumialan ja peli 4-2.

Toisella puoliajalla ottelun juoni jatkoi samanlaisena, PoPa piti palloa ja VIFK yritti iskeä vastahyökkäyksillä. Aivan samanlaista maali-iloittelua toisella puoliajalla ei kuitenkaan nähty, sillä puoliajan ainokaisen iski PoPa. Sumiala imi itseensä vastustajia, kuin kärpäspaperi ja kettumaisella pelipäällä ollut Melarti sai hienon syötön Sumialalta ja laittoi pallon maaliin. Näin ottelun päättyessä lukemat olivat PoPa:lle musertavat 5-2.

PoPa pelasi joukkueena todella hyvin ja jokainen onnistui loistavasti. Jarkko Reinikka pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa ja futsalissa hopeaa juhlineen panos oli hyvä. Lisäksi joukkueessa esiintyi Lauri Tenhunen ja Juho Lehtovaara. Sairastuvalla ottelusta olivat Juha Luoma ja Ari Qvist.

Seuraavan kerran PoPa pelaa jo tiistaina, kun joukkue suuntaa Raumalle saaden vastaansa Pallo-Iirot.

8.3.2008, Harj.ott., Karhuhalli/Pori
FC PoPa - VIFK 5-2 (4-2)

0-1 vastustaja
1-1 Melarti
1-2 vastustaja
2-2 Melarti
3-2 Vihtilä
4-2 Sumiala
5-2 Melarti

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
Pihlainen
Vallin
Jari Vuorinen
Janne Vuorinen (Tenhunen)
I.Santahuhta
M.Santahuhta (Reinikka)
Vihtilä
Piracaia (Lehtovaara)
Sumiala (Rantanen)
Melarti

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää