Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edessä on enää pahin

 
Edessä on enää pahin


FBT Pori matkustaa keskiviikkona Sipooseen katkaisemaan ottelusarjaa liigakarsinnan 1. vaiheessa ja näin ollen ottamaan kolmatta voittoaan ÅIF:stä. Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan helppo. ÅIF on ahdistettu selkä seinää vasten ja se on pakkovoiton edessä, mikäli mielii jatkaa taistelua tässä vaiheessa.

Sunnuntai-illan ottelu antoi pieniä merkkejä siitä, ettei ÅIF ole vielä heittänyt pyyhettä kehään. FBT:n pelaajien antaessa pienenkin mahdollisuuden, käyttivät ÅIF:n pelaajat tilanteen hyödykseen ja loivat sekasortoa FBT:n riveihin oman maalin edessä.Taitavat pelaajat Wilhelm Sandströmin johdolla tekivät neljässä minuutissa viisi maalia, joten tilaa ei ole vara antaa senttiäkään, mikäli joukkue haluaa katkaista sarjan keskiviikkona. Oman maalin edusta pitää pelata tarkkaan ja hyökkäyksiin lähdettäessä, pitää avauksissa olla todella huolellinen, sillä keskialueella ei palloa saa menettää. Mikäli ÅIF saa hurmion päälle, on se kannustavan kotiyleisönsä edessä vaikea voitettava.

Kahden edellisen ottelun perusteella ÅIF:n kompastuskiveksi saattaa nousta maalivahtipeli, sillä se ei ole tähän mennessä pelatuissa otteluissa ollut kovinkaan vakuuttavaa. Sekä Juha Kulmala että Jan Mohell ovat käytännöllisesti katsoen epäonnistuneet torjuntatehtävissään. Ensimmäisessä ottelussa Sipoossa vahdinvaihto tapahtui kolmannessa erässä, Porissa jo ensimmäisen erän jälkeen. Melkoista meininkiä. Jos samanlainen ralli maalinsuulla jatkuu ja kenttäpelaajat eivät pysty antamaan apuja, on kotijoukkueen vaikea tehtävä tuhoon tuomittu.

Helppoa ei tule olemaan vierasjoukkue FBT Porillakaan. ÅIF:n kotiyleisön melko äänekäs kannattajajoukko torvineen luo sekasortoista tunnelmaa pieneen halliin. Meteli nousee välillä niin kakofoniseksi, ettei omaa ääntään tahdo kuulla, saati sitten valmentajan antamia ohjeita. Sen ei kuitenkaan pitäisi haitata. Joukkue on vähitellen oppinut pelaamaan valmentajansa näköistä peliä ja luottamus omaan peliin ja pelitapaan on vahvistunut. Jos joukkue pystyy lähtemään otteluun riittävän nöyränä unohtaen edellisten pelien tapahtumat, niin ottelusarja katkeaa kolmannessa pelissä ja pelit jatkuvat vasta pääsiäisenä. Mutta jos korvien väliin on jäänyt muhimaan ajatus siitä, että "onpa helppoo, onpa helppoo", niin seuraavana lauantaina tullaan vielä pelaamaan Porissa.

Valmentaja Sami Väre uskoo omaan joukkueeseensa ja luottaa sen voittoon keskiviikkona Sipoon Areenalla. Niin luotamme me muutkin. Todetaan kuitenkin tähän loppuun Hugo-peikon sanoin: " HYH, edessä on enää pahin..."

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää