Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edessä on enää pahin

 
Edessä on enää pahin


FBT Pori matkustaa keskiviikkona Sipooseen katkaisemaan ottelusarjaa liigakarsinnan 1. vaiheessa ja näin ollen ottamaan kolmatta voittoaan ÅIF:stä. Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan helppo. ÅIF on ahdistettu selkä seinää vasten ja se on pakkovoiton edessä, mikäli mielii jatkaa taistelua tässä vaiheessa.

Sunnuntai-illan ottelu antoi pieniä merkkejä siitä, ettei ÅIF ole vielä heittänyt pyyhettä kehään. FBT:n pelaajien antaessa pienenkin mahdollisuuden, käyttivät ÅIF:n pelaajat tilanteen hyödykseen ja loivat sekasortoa FBT:n riveihin oman maalin edessä.Taitavat pelaajat Wilhelm Sandströmin johdolla tekivät neljässä minuutissa viisi maalia, joten tilaa ei ole vara antaa senttiäkään, mikäli joukkue haluaa katkaista sarjan keskiviikkona. Oman maalin edusta pitää pelata tarkkaan ja hyökkäyksiin lähdettäessä, pitää avauksissa olla todella huolellinen, sillä keskialueella ei palloa saa menettää. Mikäli ÅIF saa hurmion päälle, on se kannustavan kotiyleisönsä edessä vaikea voitettava.

Kahden edellisen ottelun perusteella ÅIF:n kompastuskiveksi saattaa nousta maalivahtipeli, sillä se ei ole tähän mennessä pelatuissa otteluissa ollut kovinkaan vakuuttavaa. Sekä Juha Kulmala että Jan Mohell ovat käytännöllisesti katsoen epäonnistuneet torjuntatehtävissään. Ensimmäisessä ottelussa Sipoossa vahdinvaihto tapahtui kolmannessa erässä, Porissa jo ensimmäisen erän jälkeen. Melkoista meininkiä. Jos samanlainen ralli maalinsuulla jatkuu ja kenttäpelaajat eivät pysty antamaan apuja, on kotijoukkueen vaikea tehtävä tuhoon tuomittu.

Helppoa ei tule olemaan vierasjoukkue FBT Porillakaan. ÅIF:n kotiyleisön melko äänekäs kannattajajoukko torvineen luo sekasortoista tunnelmaa pieneen halliin. Meteli nousee välillä niin kakofoniseksi, ettei omaa ääntään tahdo kuulla, saati sitten valmentajan antamia ohjeita. Sen ei kuitenkaan pitäisi haitata. Joukkue on vähitellen oppinut pelaamaan valmentajansa näköistä peliä ja luottamus omaan peliin ja pelitapaan on vahvistunut. Jos joukkue pystyy lähtemään otteluun riittävän nöyränä unohtaen edellisten pelien tapahtumat, niin ottelusarja katkeaa kolmannessa pelissä ja pelit jatkuvat vasta pääsiäisenä. Mutta jos korvien väliin on jäänyt muhimaan ajatus siitä, että "onpa helppoo, onpa helppoo", niin seuraavana lauantaina tullaan vielä pelaamaan Porissa.

Valmentaja Sami Väre uskoo omaan joukkueeseensa ja luottaa sen voittoon keskiviikkona Sipoon Areenalla. Niin luotamme me muutkin. Todetaan kuitenkin tähän loppuun Hugo-peikon sanoin: " HYH, edessä on enää pahin..."

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää