Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edessä on enää pahin

 
Edessä on enää pahin


FBT Pori matkustaa keskiviikkona Sipooseen katkaisemaan ottelusarjaa liigakarsinnan 1. vaiheessa ja näin ollen ottamaan kolmatta voittoaan ÅIF:stä. Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan helppo. ÅIF on ahdistettu selkä seinää vasten ja se on pakkovoiton edessä, mikäli mielii jatkaa taistelua tässä vaiheessa.

Sunnuntai-illan ottelu antoi pieniä merkkejä siitä, ettei ÅIF ole vielä heittänyt pyyhettä kehään. FBT:n pelaajien antaessa pienenkin mahdollisuuden, käyttivät ÅIF:n pelaajat tilanteen hyödykseen ja loivat sekasortoa FBT:n riveihin oman maalin edessä.Taitavat pelaajat Wilhelm Sandströmin johdolla tekivät neljässä minuutissa viisi maalia, joten tilaa ei ole vara antaa senttiäkään, mikäli joukkue haluaa katkaista sarjan keskiviikkona. Oman maalin edusta pitää pelata tarkkaan ja hyökkäyksiin lähdettäessä, pitää avauksissa olla todella huolellinen, sillä keskialueella ei palloa saa menettää. Mikäli ÅIF saa hurmion päälle, on se kannustavan kotiyleisönsä edessä vaikea voitettava.

Kahden edellisen ottelun perusteella ÅIF:n kompastuskiveksi saattaa nousta maalivahtipeli, sillä se ei ole tähän mennessä pelatuissa otteluissa ollut kovinkaan vakuuttavaa. Sekä Juha Kulmala että Jan Mohell ovat käytännöllisesti katsoen epäonnistuneet torjuntatehtävissään. Ensimmäisessä ottelussa Sipoossa vahdinvaihto tapahtui kolmannessa erässä, Porissa jo ensimmäisen erän jälkeen. Melkoista meininkiä. Jos samanlainen ralli maalinsuulla jatkuu ja kenttäpelaajat eivät pysty antamaan apuja, on kotijoukkueen vaikea tehtävä tuhoon tuomittu.

Helppoa ei tule olemaan vierasjoukkue FBT Porillakaan. ÅIF:n kotiyleisön melko äänekäs kannattajajoukko torvineen luo sekasortoista tunnelmaa pieneen halliin. Meteli nousee välillä niin kakofoniseksi, ettei omaa ääntään tahdo kuulla, saati sitten valmentajan antamia ohjeita. Sen ei kuitenkaan pitäisi haitata. Joukkue on vähitellen oppinut pelaamaan valmentajansa näköistä peliä ja luottamus omaan peliin ja pelitapaan on vahvistunut. Jos joukkue pystyy lähtemään otteluun riittävän nöyränä unohtaen edellisten pelien tapahtumat, niin ottelusarja katkeaa kolmannessa pelissä ja pelit jatkuvat vasta pääsiäisenä. Mutta jos korvien väliin on jäänyt muhimaan ajatus siitä, että "onpa helppoo, onpa helppoo", niin seuraavana lauantaina tullaan vielä pelaamaan Porissa.

Valmentaja Sami Väre uskoo omaan joukkueeseensa ja luottaa sen voittoon keskiviikkona Sipoon Areenalla. Niin luotamme me muutkin. Todetaan kuitenkin tähän loppuun Hugo-peikon sanoin: " HYH, edessä on enää pahin..."

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää