Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edessä on enää pahin

 
Edessä on enää pahin


FBT Pori matkustaa keskiviikkona Sipooseen katkaisemaan ottelusarjaa liigakarsinnan 1. vaiheessa ja näin ollen ottamaan kolmatta voittoaan ÅIF:stä. Tehtävä ei kuitenkaan tule olemaan helppo. ÅIF on ahdistettu selkä seinää vasten ja se on pakkovoiton edessä, mikäli mielii jatkaa taistelua tässä vaiheessa.

Sunnuntai-illan ottelu antoi pieniä merkkejä siitä, ettei ÅIF ole vielä heittänyt pyyhettä kehään. FBT:n pelaajien antaessa pienenkin mahdollisuuden, käyttivät ÅIF:n pelaajat tilanteen hyödykseen ja loivat sekasortoa FBT:n riveihin oman maalin edessä.Taitavat pelaajat Wilhelm Sandströmin johdolla tekivät neljässä minuutissa viisi maalia, joten tilaa ei ole vara antaa senttiäkään, mikäli joukkue haluaa katkaista sarjan keskiviikkona. Oman maalin edusta pitää pelata tarkkaan ja hyökkäyksiin lähdettäessä, pitää avauksissa olla todella huolellinen, sillä keskialueella ei palloa saa menettää. Mikäli ÅIF saa hurmion päälle, on se kannustavan kotiyleisönsä edessä vaikea voitettava.

Kahden edellisen ottelun perusteella ÅIF:n kompastuskiveksi saattaa nousta maalivahtipeli, sillä se ei ole tähän mennessä pelatuissa otteluissa ollut kovinkaan vakuuttavaa. Sekä Juha Kulmala että Jan Mohell ovat käytännöllisesti katsoen epäonnistuneet torjuntatehtävissään. Ensimmäisessä ottelussa Sipoossa vahdinvaihto tapahtui kolmannessa erässä, Porissa jo ensimmäisen erän jälkeen. Melkoista meininkiä. Jos samanlainen ralli maalinsuulla jatkuu ja kenttäpelaajat eivät pysty antamaan apuja, on kotijoukkueen vaikea tehtävä tuhoon tuomittu.

Helppoa ei tule olemaan vierasjoukkue FBT Porillakaan. ÅIF:n kotiyleisön melko äänekäs kannattajajoukko torvineen luo sekasortoista tunnelmaa pieneen halliin. Meteli nousee välillä niin kakofoniseksi, ettei omaa ääntään tahdo kuulla, saati sitten valmentajan antamia ohjeita. Sen ei kuitenkaan pitäisi haitata. Joukkue on vähitellen oppinut pelaamaan valmentajansa näköistä peliä ja luottamus omaan peliin ja pelitapaan on vahvistunut. Jos joukkue pystyy lähtemään otteluun riittävän nöyränä unohtaen edellisten pelien tapahtumat, niin ottelusarja katkeaa kolmannessa pelissä ja pelit jatkuvat vasta pääsiäisenä. Mutta jos korvien väliin on jäänyt muhimaan ajatus siitä, että "onpa helppoo, onpa helppoo", niin seuraavana lauantaina tullaan vielä pelaamaan Porissa.

Valmentaja Sami Väre uskoo omaan joukkueeseensa ja luottaa sen voittoon keskiviikkona Sipoon Areenalla. Niin luotamme me muutkin. Todetaan kuitenkin tähän loppuun Hugo-peikon sanoin: " HYH, edessä on enää pahin..."

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää