Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärppänaisille harmilliset tappiot

 
Kärppänaisille harmilliset tappiot


Porin Kärppien naisten joukkueen Itä-Suomen matka päättyi murheellisiin tunnelmiin. Molemmat viikonlopun ottelut päättyivät niukkoihin tappioihin.

Lauantaina 8.3.2008 kohtasi Kärpät Jokipoikien naisjoukkueen Joensuussa. Tasainen ottelu päättyi lopulta Jokipoikien voittoon 3 – 2.

Ottelussa kumpikin joukkue jaksoi yrittää loppuun asti. Jokipojat onnistui kuitenkin tekemään yhden maalin enemmän ja ansaitsi näin voittonsa. Ottelun torjunnat (Jokipojat; Laura Nykänen 42 ja Kärppien Mirkka Liesmäki 31 torjuntaa) osoittivat Kärppien painostaneen Jokipoikia enemmän. Hyvistä yrityksistä huolimatta Kärpät ei onnistunut ohittamaan Nykästä kuin kaksi kertaa. Tolppien voidaan sanoa olleen tässä ottelussa maalivahdin puolella, sillä Kärpät laukoi tolppiin ainakin 6 – 7 kertaa.

Maalintekijät Kärpillä Maria Nordlund (Sini Ketola ja Jenna Nummijärvi syöttäjinä) ja Annika Järvinen (Ida Vuorio ja Sonja Siivonen syöttäjinä).

Sunnuntaina 9.3. 2008 vastustajana oli Warkis Varkaudesta. Ottelu päättyi Warkiksen 4 - 2 voittoon.

Ottelun käännekohdaksi muodostui Warkiksen kolmas maali, joka syntyi ylivoimalla ajassa 55.36. Kärpät painosti siihen asti todella kovasti ja voittoon tarvittava maali monesti aivan lähellä.

Kärppien maalintekotaito oli hukassa kova viikonlopun ajan. Ottelun torjunnat (Warkis; Hanna Soininen 31 ja Kärppien Maria Salomaa 27 torjuntaa) osoittivat Kärppien olleen painostavampi osapuoli.

Maalintekijät Kärpillä Liisa Gustafsson (Tiina Laajalahti syöttäjänä) ja Maria Nordlund (Sini Ketola ja Jenna Nummijärvi syöttäjinä).

Divisioonaan nouseminen jäi näin ollen odottamaan muiden joukkueiden viimeisten otteluiden tuloksia.

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää