Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärppänaisille harmilliset tappiot

 
Kärppänaisille harmilliset tappiot


Porin Kärppien naisten joukkueen Itä-Suomen matka päättyi murheellisiin tunnelmiin. Molemmat viikonlopun ottelut päättyivät niukkoihin tappioihin.

Lauantaina 8.3.2008 kohtasi Kärpät Jokipoikien naisjoukkueen Joensuussa. Tasainen ottelu päättyi lopulta Jokipoikien voittoon 3 – 2.

Ottelussa kumpikin joukkue jaksoi yrittää loppuun asti. Jokipojat onnistui kuitenkin tekemään yhden maalin enemmän ja ansaitsi näin voittonsa. Ottelun torjunnat (Jokipojat; Laura Nykänen 42 ja Kärppien Mirkka Liesmäki 31 torjuntaa) osoittivat Kärppien painostaneen Jokipoikia enemmän. Hyvistä yrityksistä huolimatta Kärpät ei onnistunut ohittamaan Nykästä kuin kaksi kertaa. Tolppien voidaan sanoa olleen tässä ottelussa maalivahdin puolella, sillä Kärpät laukoi tolppiin ainakin 6 – 7 kertaa.

Maalintekijät Kärpillä Maria Nordlund (Sini Ketola ja Jenna Nummijärvi syöttäjinä) ja Annika Järvinen (Ida Vuorio ja Sonja Siivonen syöttäjinä).

Sunnuntaina 9.3. 2008 vastustajana oli Warkis Varkaudesta. Ottelu päättyi Warkiksen 4 - 2 voittoon.

Ottelun käännekohdaksi muodostui Warkiksen kolmas maali, joka syntyi ylivoimalla ajassa 55.36. Kärpät painosti siihen asti todella kovasti ja voittoon tarvittava maali monesti aivan lähellä.

Kärppien maalintekotaito oli hukassa kova viikonlopun ajan. Ottelun torjunnat (Warkis; Hanna Soininen 31 ja Kärppien Maria Salomaa 27 torjuntaa) osoittivat Kärppien olleen painostavampi osapuoli.

Maalintekijät Kärpillä Liisa Gustafsson (Tiina Laajalahti syöttäjänä) ja Maria Nordlund (Sini Ketola ja Jenna Nummijärvi syöttäjinä).

Divisioonaan nouseminen jäi näin ollen odottamaan muiden joukkueiden viimeisten otteluiden tuloksia.

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2007-2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää