Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marko Luomala siirtyy Ässiin

 
Marko Luomala siirtyy Ässiin


Ässät on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Marko Luomalan kanssa. 27-vuotias Luomala siirtyy Ässien riveihin Rauman Lukosta, jossa hän keräsi kuluneella kaudella pelaamissaan 42 ottelussa tehot 8+3.

Luomala on esiintynyt myös maajoukkueessa Tsekin turnauksessa syksyllä 2005. Luomalan mukaan siirtoon vaikutti erityisesti pelilliset syyt.

- Halusin Ässiin pelillisistä syistä. Täällä on tarjolla vastuuta sekä iso mahdollisuus edetä uralla eteenpäin.
Lisäksi Porista on suhteellisen lyhyt matka kotikaupunkiini Vaasaan.

- Pori on hieno paikka. Ässillä on hyvät kannattajat. Vieraspaita päällä Poriin on aina ollut ikävä tulla, mutta kotijoukkueen puolella Porissa pelaaminen on varmasti hienoa. Parin viimekauden meininkiin on kaupungissa varmasti kyllästytty ja uskon, että ensikaudella Ässissä tosissaan panostetaan menestykseen. Haetaan yhdessä se vaihde, jolla nousu alkaa, Luomala uskoo.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan Luomala tuo joukkueeseen taistelua, liikettä sekä urheilullisuutta.

- Tavoite on hankkia Ässiin liikkuvuutta sekä energisyyttä. Luomala on vahva työntekijä hyvällä liikkeellä. Hänellä on myös iän puolesta parhaat pelivuodet menossa. Luomala on urheilullinen tyyppi sekä kova harjoittelija.

Luomalan kohdalla voitaisiin jopa puhua paluumuuttajasta. Ensimmäisen liigamaalin Luomala teki 19 -vuotiaana nimenomaan Ässien paidassa kaudella 1999-00, SM-liiga otteluita kaudella kertyi 10.

Ässillä vielä haku päällä

Ässät hakevat ensi kauden joukkueeseensa vielä 2-3 puolustajaa, yhtä keskushyökkääjää sekä yhtä laitahyökkääjää riippuen Masi Marjamäen ratkaisusta. Marjamäen tilanteesta ei tässä vaiheessa ole uutta kerrottavaa. Hirsimäen mukaan puheet on nyt pidetty ja Masi tekee oman ratkaisunsa.

HC Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkoLuomala

Marko Luomala

2.6.1980 Vaasa
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää