Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

 

FC Jazz on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kevin Mombilo (21) ja Elias Ahde (19) pukeutuvat punaiseen paitaan.

Mombilo harjoitteli ja pelasi FC Jazzin mukana kaksi edellistä viikkoa nousujohteisesti. Kaudella 2014 Mombilo pelasi Veikkausliigaa FC Hongan riveissä. Mombilo on hyökkäävä pelaaja, jonka vahvuudet tulevat esiin parhaiten hyökkäävänä laitapelaajana ja tarvittaessa myös keskisektorilla.

Mombilo on pelannut yhteensä 39 Veikkausliiga –ottelua tehden kolme (3) maalia. Lisäksi hänellä on takanaan 3 Eurooppa Liigan karsintaottelua, joissa hän Sillamäe Kalev:ia vastaan iski maalin Espoossa. Pelaajalla on myös kokemusta Ykkösestä ja Kakkosesta Klubi 04:n paidassa. Mombilo on edustanut Suomea 25:ssa poikien maaottelussa tehden kolme (3) maalia.

Mombilo tietää, että töitä on edessä ennen kautta ja kauden aikana.

- Hyvät fiilikset on saapumisesta Poriin ja myös tulevasta kaudesta. Talveni on ollut hieman erilainen kuin normaalisti, joten minun pitää vielä tehdä töitä ennen kauden alkua fyysisellä puolella.

- Totta kai tavoitteena on tehdä mahdollisimman maaleja ja antaa maalisyöttöjä ja auttaa sitä kautta totta kai joukkuetta menestymään, päättää Mombilo.

Ahde saapui Poriin Seinäjoelta maaliskuun ajaksi pelaamaan ja harjoittelemaan FC Jazzin kanssa. Nyt pelaajan kanssa on tehty sopimus, joka kattaa koko kauden 2015.

Ahde on U19 maajoukkueen suoraviivainen ja juoksuvoimainen hyökkäyspään pelaaja, joka saapuu Poriin SJK:n organisaatiosta. Ahde on jo esiintynyt lukuisissa FC Jazzin harjoitusotteluissa ja suoraviivaisuudellaan tuonut FC Jazzille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspeliin.Ahde iski kaudella 2014 Kerho 07:lle Kakkosessa yhdeksän (9) maalia.

Maaleja Ahde tulee myös Poriin tekemään.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään kauteen ja joukkue on ottanut hienosti vastaan. Treeneissä mennään todella kovaa, mikä on hyvä asia.

- Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvä kausi alle Ykkösessä ja sitä kautta antaa näyttöjä Seinäjoelle. Tavoitteena on totta kai iskeä maaleja, hyökkääjä kun olen, mutta mitään tiettyä maalimäärä en osaa sanoa, mikä pitäisi ylittyä. Tärkeinpänä tavoitteena on kehittyä että voin tosissaan tulevaisuudessa taistella peliajasta SJK:ssa ensi kaudella.

- Toivottavasti porilaiset löytävät mahdollisimman usein ja sankon joukoin myös tällä kaudella katsomoon, sillä fanit tekevät otteluista erityisiä pelaajille, päättää Ahde.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää