Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa haki Kaarinasta voiton

 
FC PoPa haki Kaarinasta voiton

FC PoPa kohtasi KaaPo:n tänään Kaarinassa hyväkuntoisella keinonurmella ja ottelu päättyi porilaisten hyväksi 3-0 (2-0).

Viime kaudella joukkueet pelasivat vastakkain todella hyviä ja vauhdikkaita otteluita, eikä tänään tapahtunut poikkeusta. Molemmat joukkueet rakensivat peliä maltilla alhaalta asti ja pyrkivät nopeaan syöttötyöskentelyyn. Kun pallo oli paljon maassa niin nähtiin myös paljon kaksinkamppailuita varsinkin keskikentän herruudesta käytiin tiukkaa vääntöä. KaaPo:lla oli ottelun ensimmäinen todellinen paikka, kun PoPa:n paitsioansa petti ja KaaPo:n vikkeläkinttuinen Eloma Ilondo pääsi puolittain läpi. Taisi tilanne yllättää pelurin täydellisesti, sillä laukauksen sijaan yritti syöttöä mutta syöttö karkasi päädystä yli ja tuloksena maalipotku. Porilaiset saivat tästä oivan herätyksen ja mitä pidemmällä puoliaika eteni niin sitä selvemmin ote siirtyi PoPa:lle. Ottelun ensimmäinen maali syntyi kulman jälkitilanteesta, kun Jarkko Reinikka oli jätetty yksin KaaPo:n puolustuksen keskelle ja Reinikka laukoi pallon hallitusti maaliin. Toinen maali oli samanlainen hässäkkä kuin ensimmäinen, jälleen kulman jälkitilanteesta pallo ajautui porilaisille ja tällä kertaa Teemu Vihtilän oikean jalan laukaisu painui tarkasti maaliin. Näin porilaiset siirtyivät kahden maalin taukojohtoon.

Toisella puoliajalla peli oli todella hyökkäysvoittoista ja varsinkin PoPa:lla oli monta mahdollisuutta laittaa pallo maaliin, mutta vain kerran he onnistuivat. Kärkiparina pelanneet Tom Melarti ja Samu-Petteri Mäkelä pelasivat KaaPo:n puolustuksen solmuun ja läpiajon päätteeksi Mäkelä laittoi pallon verkkoon. Porilaisilla oli tämänkin jälkeen muutamia tilaisuuksia kaunistella lukemia, mutta huono onni esti lisämaalien synnyn. Muutama minuutti ennen loppua KaaPo:n Joonas Laurikainen soitti suutaan kuin seireeni ja tämän laulun ottelun erotuomari katsoi punaisen kortin arvoiseksi.

Porilaisten kokoonpanosta puuttuivat tänään Antti Sumiala, Ari Qvist ja umpisuolen leikkauksesta toipuva Matti Santahuhta. Juha Luoma palasi kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen ja pelasi toisen puoliajan.

Seuraavan kerran porilaiset ovat tulessa jo tulevana tiistaina, kun moneen kertaan siirretty ottelu Pallo-Iirot-PoPa pelataan Äijänsuolla. Ottelu on Piirin valiosarjaa.

15.3.2008, Harj.ott., Kaarina
KaaPo - FC PoPa 0-3 (0-2)

0-1 Reinikka
0-2 Vihtilä
0-3 Mäkelä

PoPan kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Vallin
Jari Vuorinen (Luoma)
Janne Vuorinen
I.Santahuhta
Piracaia
Vihtilä
Reinikka (Tenhunen)
Melarti
Mäkelä

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää