Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jäi neljänneksi

 
Pesäkarhujen hallikausi takana


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen hallikausi saatiin päätökseen maaliskuun puolivälissä. Seinäjoella pelatussa halliSM-lopputurnauksessa tulokseksi tuli neljäs sija. Niukat tappiot Lappeenrannalle ja Seinäjoelle jättivät Pesäkarhut tällä kertaa mitalitta.

Kokonaisuudessaan hallikausi on kuitenkin positiivinen. Seitsemästä pelaamastaan ottelusta Pesäkarhut voitti viisi ja hävisi vain kaksi ja nekin äärimmäisen niukasti. Lisäksi talven aikana on päästy kokeilemaan monia eri kokoonpanoja ja peluutettu joukkueen pelaajia hyvinkin monipuolisesti. 

- Kilpailu joukkueen sisällä on kova ja laaja materiaali on meidän ehdoton vahvuus. Meitä eivät mahdolliset loukkaantumiset kaada tai heikennä liikaa, erilaisia vaihtoehtoja koostumuksille kun riittää, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja ja kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania on myös varsin tyytyväinen hallikauteen, vaikkakin mitali jäi nyt saavuttamatta.

- Olen hyvin luottavainen kesän suhteen, porukka on kohtuullisen terve ja kaikista pelaajistamme huokuu halu menestyä. Erityisen tyytyväinen tällä hallikaudella olen Heidi Kuusiston, Hanna Hirvikosken ja Kaisa Kärkkäisen esityksiin. Lisäksi moni muukin pelaaja on mennyt rajusti eteenpäin ja meille johtoryhmässä on tulossa eteen mielenkiiintoisia valintatehtäviä, kun rakennamme kokoonpanoja, Ania kertoo.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue matkaa pääsiäiseksi harjoitusleirille Eerikkilän Urheiluopistolle.

- Saamme siellä paitsi harjoiteltua tiettyjä asioita vielä paremmiksi, mutta myös keskusteltua pelistä ja joukkueen sisäisistä asioista kuten roolituksista ja kilpailutilanteesta hyvinkin rauhassa, Kaijansinkko valottaa leirin sisältöä.

Terveystilanteessa Carita Toiviaisen ja Susanna Puiston hallikautta häirinneet alaraajavammat ovat jo paranemaan päin, Suvi Rantasen polvivamma on vielä pieni kysymysmerkki. Pesäkarhujen kapteenin Niina Mäkiviidan polveen tehdään huhtikuun puolivälissä kierukan puhdistus tähystyksellä, hän on mukana joukkueen toiminnassa jo kuitenkin huhtikuun lopulla.

Pesäkarhut pelaa keväällä ulkona viisi harjoituspeliä ennen 14.5 alkavaa superpesiskautta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää