Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jusufi ja Velija MuSaan

Jusufi ja Velija MuSaan

 

Musan Salama on solminut kautta 2015 koskevat sopimukset hyökkääjä Plumb Jusufin ja laitapuolustaja Bilal Velijan kanssa. Pelaajat ovat jo saapuneet Suomeen ja myös ensimmäiset treenit ovat takana. Hankintojen myötä MuSan joukkue alkaa olemaan lopullisessa formussaan, vaikka jotain liikkumista saattaakin vielä ennen kauden alkua tapahtua. MuSalla on koossa nyt kahden uuden sopimuksen myötä 21 pelaajasopimusta.

Kroatialais-makedonialainen Plumb Jusufi, 27, liittyy MuSaan Makedonian liigasta FK Renovan riveistä. Jusufi on esiintynyt myös Kroatian nuorisomaajoukkueissa yhteensä 36 ottelussa. Äärimmäisen taitava hyökkääjä pystyy pelaamaan myös ylempänä keskikenttänä. Porilaisille Jusufi on tuttu mies Fc Jazzin riveistä, jossa Jusufi pelasi kausina 2013-2014. Kakkosdivarista miehellä on vähintäänkin kovat näytöt, sillä mies iski seitsemässä ottelussa seitsemän osumaa kaudella 2013. Jusufi tuli punanutuissakin tunnetuksi silmiinpistävästä pallotaituruudestaan ja poikkeuksellisesta pelisilmästään.Makedonialainen Bilal Velija, 32, siirtyy MuSaan Ykkösessä pelaavan JJK:n rosterista. Velija on pelannut pääasiassa oikeana laitapakkina, mutta kovakuntoinen Velija pystyy pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. Velija on tullut tunnetuksi johtajatyyppinä, joka näyttää muille mallia esimerkillään. Pienikokoinen laitapakki on aina hyvässä fyysisessä kunnossa ja tuo joukkueeseen pelipanoksensa lisäksi aimo annoksen ammattimaisuutta. Myös Velija on aiemminkin pelannut Porissa, sillä mies nähtiin PoPan paidassa kaudella 2007.

MuSan päävalmentaja Matti Santahuhta on syystäkin tyytyväinen pelaajahankintoihin, joita viriteltiin aina syksystä saakka: ”Molemmat ovat tuttuja pelaajia entuudestaan, Jusufi Jazzista ja Bili Popasta. Bilillä on aina ammattimainen asenne ja intohimo jalkapalloon. Jusufilla on aivan huippuluokan pelikäsitys. Molemmat tärkeitä osa-alueita edustuksen nuoremmille pelaajille ja seuran muille junioreille esimerkkeinä. On tärkeää, että pelaajia tunnetaan jonkin verran jo etukäteen ja tärkeää oli myös se, että pojat halusivat itse tulla tuttuun kaupunkiin. Toivottavasti pystytään hyödyntämään heidän osaamista ja tietotaitoaan mahdollisimman paljon ja laajasti koko seurassa”, kertoo Santahuhta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PlumbJusufi

Plumb Jusufi

10.2.1988
Tiedot

BilalVelijan

Bilal Velijan

Tiedot


Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää