Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jusufi ja Velija MuSaan

Jusufi ja Velija MuSaan

 

Musan Salama on solminut kautta 2015 koskevat sopimukset hyökkääjä Plumb Jusufin ja laitapuolustaja Bilal Velijan kanssa. Pelaajat ovat jo saapuneet Suomeen ja myös ensimmäiset treenit ovat takana. Hankintojen myötä MuSan joukkue alkaa olemaan lopullisessa formussaan, vaikka jotain liikkumista saattaakin vielä ennen kauden alkua tapahtua. MuSalla on koossa nyt kahden uuden sopimuksen myötä 21 pelaajasopimusta.

Kroatialais-makedonialainen Plumb Jusufi, 27, liittyy MuSaan Makedonian liigasta FK Renovan riveistä. Jusufi on esiintynyt myös Kroatian nuorisomaajoukkueissa yhteensä 36 ottelussa. Äärimmäisen taitava hyökkääjä pystyy pelaamaan myös ylempänä keskikenttänä. Porilaisille Jusufi on tuttu mies Fc Jazzin riveistä, jossa Jusufi pelasi kausina 2013-2014. Kakkosdivarista miehellä on vähintäänkin kovat näytöt, sillä mies iski seitsemässä ottelussa seitsemän osumaa kaudella 2013. Jusufi tuli punanutuissakin tunnetuksi silmiinpistävästä pallotaituruudestaan ja poikkeuksellisesta pelisilmästään.Makedonialainen Bilal Velija, 32, siirtyy MuSaan Ykkösessä pelaavan JJK:n rosterista. Velija on pelannut pääasiassa oikeana laitapakkina, mutta kovakuntoinen Velija pystyy pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. Velija on tullut tunnetuksi johtajatyyppinä, joka näyttää muille mallia esimerkillään. Pienikokoinen laitapakki on aina hyvässä fyysisessä kunnossa ja tuo joukkueeseen pelipanoksensa lisäksi aimo annoksen ammattimaisuutta. Myös Velija on aiemminkin pelannut Porissa, sillä mies nähtiin PoPan paidassa kaudella 2007.

MuSan päävalmentaja Matti Santahuhta on syystäkin tyytyväinen pelaajahankintoihin, joita viriteltiin aina syksystä saakka: ”Molemmat ovat tuttuja pelaajia entuudestaan, Jusufi Jazzista ja Bili Popasta. Bilillä on aina ammattimainen asenne ja intohimo jalkapalloon. Jusufilla on aivan huippuluokan pelikäsitys. Molemmat tärkeitä osa-alueita edustuksen nuoremmille pelaajille ja seuran muille junioreille esimerkkeinä. On tärkeää, että pelaajia tunnetaan jonkin verran jo etukäteen ja tärkeää oli myös se, että pojat halusivat itse tulla tuttuun kaupunkiin. Toivottavasti pystytään hyödyntämään heidän osaamista ja tietotaitoaan mahdollisimman paljon ja laajasti koko seurassa”, kertoo Santahuhta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PlumbJusufi

Plumb Jusufi

10.2.1988
Tiedot

BilalVelijan

Bilal Velijan

Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää