Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ranskalaishyökkääjä Pierre Omanga FC Jazziin

Ranskalaishyökkääjä Pierre Omanga FC Jazziin

 

FC Jazz ja ranskalaishyökkääjä Pierre Omanga (26) ovat solmineet kautta 2015 koskevan sopimuksen. Pariisissa syntynyt raamikas hyökkääjä (185 cm) on harjoitellut FC Jazzin mukana runsaan viikon verran.

MLS -seura New England Revolution varasi Omangan tammikuussa 2014 ”Super Draftissa”  kolmannella kierroksella (50. varaus), mutta lopulliseen MLS –joukkueeseen Pierre ei aivan pystynyt murtautumaan.

Omanga on pelannut koko aikuisikänsä USA:ssa, mutta saanut nuorena jalkapallo-oppinsa Ranskassa. Omanga on tehnyt vahvan uran USA:n yliopistosarjoissa tehden maaleja lähes maali/ottelu keskiarvolla saaden lukuisia tunnustuksia ja valintoja esityksistään. Hänen viimeisin seuransa USA:ssa oli New England Revolutionin yhteistyöseura Rochester Rhinos (USL Pro).

Omanga tuo lisää syvyyttä ja kilpailua FC Jazzin aavistuksen kapeaan hyökkääjätilanteeseen. Tarvittaessa Omanga pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjän roolissa tai ns. toisena hyökkääjä.  Hieman erityyppisenä pelaajana kuin nykyiset hyökkäävät pelaajat Omanga tuo myös lisää vaihtoehtoja valmennusjohdolle.

Omangalla on jo vahva näkemys Porista.

-Olen onnellinen että olen täällä ja olen innoissani uudesta mahdollisuudesta. Pori vaikuttaa olevan cool paikka! Olen monipuolinen ja taitava hyökkääjä. Haluan tehdä maaleja joka pelissä, mutta myös luoda maalipaikkoja muille pelaajille ja olla vastustajille uhka jokaisessa pelissä.

Pariisilaisella on kovat odotukset tulevalta kaudelta, sillä on näki jo joukkueen esityksen Turussa.

-Odotan hyvää kautta meiltä, ehkä jopa aivan kärkipaikoille jos kaikki asiat loksahtavat kohdilleen. Joukkueessa on hienoja pelaajia, laadukkaita ja oikean asenteen omaavia. Haluan antaa pelaamalla iloa katsojille, jotta he voivat olla ylpeitä ollessaan FC Jazzin kannattajia.

Omangan pelilupa-asiat saatiin nopeasti kuntoon ja pelaaja on pelikelpoinen lauantain vierasottelussa EIF:ä vastaan.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää