Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz matkaa Vantaalle PK-35:n vieraaksi

FC Jazz matkaa Vantaalle PK-35:n vieraaksi

 

FC Jazz matkustaa sunnuntaina Vantaalle PK-35:n vieraaksi. Shefki Kuqin johtama joukkue vahva ehdokas, kun nousijaa Veikkausliigaan juhlitaan lokakuussa.

PK-35 vahvisti joukkuettaan ulkopuolisella rahoituksella kauden kynnyksellä. Joukkueeseen hankittiin laatua ja taitoa jo ennestäänkin värikkääseen kokoonpanoon.  Vantaalle saapui huhtikuun lopulla kolme espanjalaista taituria: Pablo Couñago, Yerai Vilaboa ja Carlos Portera. Joten päävalmentaja Kuqilla on käsissään erittäin vahva ryhmä.

FC Jazz lähtee Vantaan suurelle jalkapallonurmella tutuin eväin, organisoidulla puolustamisella ja vaihtelevasti hyökkäämällä. Ottelu on kolmas ottelu kuluvalle viikolle, joten pieniä vammojakin on matkan varrella sattunut. Kaikkien pelaajien odotetaan olevan kuitenkin pelikunnossa pitkäaikaispotilaita lukuun ottamatta.Kevin Mombilo joutui jättämään AC Oulu pelin väliin pienen vamman vuoksi. Jens Harju ja Aleksi Nurminen lähestyvät pikkuhiljaa pelikuntoa. Sen sijaan hyvään vireeseen kauden kynnyksellä  päässyt Sami Villanen sai huonoja uutisia. Juuri ennen sarja-avausta tullut jalkavamma pitää Villasen sivussa edelleen 2-3 kuukautta.

FC Jazzin tuulennopea oikea puolustaja Samuli Virtanen tietää PK-35:n vaarallisuuden.

- Tulee varmasti kova peli. PK-35 oli jo viime kaudellakin kärkipään joukkueita ja on varmasti tälläkin kaudella korkealla sarjataulukossa. Joukkue saattaa olla jopa vahvempi kuin viime vuonna. He ovat saaneet uusia vahvistuksia, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Kolmea pistettä lähdetään kuitenkin hakemaan.

- Jos puolustuksemme pelaa samalla tasolla kuin ennenkin niin erityisemmin mitään hätää ei pitäisi olla. Sunnuntaina puolustuksen pitää olla omalla tasollaan ja tavoitteena on pitää nolla omissa. Myös hyökkäyspäässä pitää löytyä sama taso kuin viime pelissä ja tehdä paikoista maalit, kertoo Virtanen.

Päävalmentaja John Allen on samoilla linjoilla Virtasen kanssa ja on erityisen iloinen yhdestä asiasta.

- PK-35 tulee olemaan vaikea vastustaja. Peli tulee olemaan monella tapaa erilainen kuin AC Oulua vastaan, toivottavasti se on tätä ainakin sään suhteen, vaikka jalkapallonurmella pelaammekin. PK-35:n olen nähnyt tällä kaudella  videoiden välityksellä. Heillä on tekninen ja taitava joukkue. Espanjalaisten johdolla he ovat vahva ehdokas Veikkausliigaan 2016.

- Meidän tulee pitää kiinni taktiikastamme ja uskoa siihen. Näin voimme saada pisteitä mukanamme Poriin. On hienoa valmentaa rinnakkain Shefkin kanssa. Saattaa olla, että kerrankin en ole äänekkäin, joka seisoo sivurajalla, nauraa Allen.

Luvassa Vantaalla on varmasti sarjakakkosen ja  -kolmosen välillä kovaa kamppailua Ykkösen himoituista sarjapisteistä.

PK-35-FC Jazz su 17.5 klo 15.00 Myyrmäen Stadionilla.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää