Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oulusta kirvelevä jatkoaikatappio

 
Oulusta kirvelevä jatkoaikatappio


Jo toisen kerran Oulussa matkaillut FBT Porin joukkue ei tälläkään kerralla onnistunut ottelun alussa. FBT huikea kiri ei aivan riittänyt ja OLS vei kolmannen ottelun jatkoajan jälkeen 8-7. OLS johtaa liigakarsintaa nyt otteluvoitoin 2-1.

Ensimäisessä erässä suunta oli selvä; OLS vei FBT vikisi. Kentällä näkyi selvästi liigan ja divarin ero. Erän numerot sinänsä mairittelevat porilaisia. Paikkoja oululaisilla oli useampaankiin maaliin, ja varaa oli jopa kolistella tolppia. FBT:n piti mukana pelissä Juha Tikan ajassa 12.15 iskemä kavennusmaali. Erä kuitenkin OLS:lle lukemin 3 - 1.

Toinen erä ei sujunut sen paremmin porilaisilta. FBT:n onneksi myös OLS osoitti tehottomuutensa. Tässäkään erässä ei ratkaisupaikkoja puuttunut, mutta OLS onnistui kuitenkin ainoastaan kerran, kun ottelun parhaana palkittu Jouni Määttä viimeisteli hattutemppunsa. Huomioitavaa on myös, että OLS:n maalilla pelannu Juha Mäki torjui erässä ainoastaan kerran. Toisen erän jälkeen lukemat 4 - 1.

Kolmannessa erässä alkoikin sitten tapahtua. Ensin ajassa 43.24 Hannu Katila nosti porilaistoiveita kaventamalla lukemiksi 4 - 2. Pari minuuttia myöhemmin nähtiin harvinaista herkkua, kun Janne Kujansuu onnistui maalinteossa. Syöttäjänä molemmissa maaleissa toimi Teemu Helin. Kun vielä Jussi Taskinen Ville Vahteran syötöstä iski tasoituksen, olikin trilleri valmis. Ottelun lopulla nähtiin vielä kerran jos toisenkin mielenkiintoisia ratkaisuja tuomaripari Kääriäinen - Fordellilta, joista eittämättä porilaiset joutuivat kärsimään.

Tästäkin huolimatta FBT onnistui ottelun viime sekunneilla, ilman maalivahtia pelaten, tasoittamaan ottelun lukemiin 7  - 7, kun Katila lämäytti ilmapallon maalin terukoille.

Jatkoajalla oululaiset sitten juottivat karvaan kalkin. Ajassa 63.04 onnistui Harri Keksisipilä iskemään OLS:n voittomaalin.

Ottelusarja jatkuu Porissa jo huomenna torstaina. Sarja ja samalla liigapaikka on nyt ensimmäistä kertaa katkolla, tällä kertaa OLS:lle.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää