Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle tappio Kauniaisista

 
PoPalle tappio Kauniaisista


FC PoPa kävi mittelemässä taitojaan viime kauden kiistakumppaninsa GrIFK:n kanssa ja loppulukemat 4-1 isännille. Ykköseen viime kauden päätteeksi noussut Grani oli jokaisella osa-alueella parempi kuin vierailijat.

Ottelu alkoi porilaisten kannalta erittäin murheellisesti, sillä muutama minuutti pelin alkamisesta peli oli 1-0. Pieni kommunikaatiovirhe omassa päässä johti maaliin. Tämä ei herättänyt porilaisia, sillä ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli selkeästi parempi. 2-0 maalissa vastustaja pääsi yksin läpi ja hallitulla nostolla kaivettiin taas pallo maaliverkoista. Tämä toimi pienenpienenä herätyksenä vierailijoille ja PoPa saikin muutamia tilanteita vastustajan päähän. Ja pallo kertaalleen myös Granin maaliin, kun Tom Melarti puski taukotilanteeksi 2-1.

Toisella puoliajalla PoPa teki muutamia vaihtoja ja tämä piristi porilaisten peliä ja tasoitusmaalikaan ei olisi ollut vääryys. Mutta ratkaisevan niitin iski kotijoukkue, taas vierailijoiden kömmähdyksen jälkeen Granilla oli helppo tehdä 3-1. Viimeinen maali tuli ottelun viimeisestä laukauksesta, pallo keskelle ja peli puhallettiin päättyneeksi. Näin PoPa kotimatkalle 4-1 tappio niskassaan. Grani oli selkeästi parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa, porilaisten peliä sävyttivät lukuisat harhasyötöt ja virheet ympäri kenttää. Toivottavasti tästä PoPa ottaa opiksi ja ensi lauantaina nähdään Tampereella ärsytetty porilaislauma, kun vastaan asettuu Kakkosen sarjatulokas Ilves.

GrIFK pelin kokoonpanosta oli sivussa Antti Sumiala, Matti Santahuhta ja Jari Vuorinen, joka yritti pelata mutta nilkkavamma vei miehen kentän laidalle. Jos reissusta hakee jotain positiivista niin Ari Qvist, joka kuntoutumisensa jälkeen teki ensiesiintymisensä PoPan riveissä. Kentällä nähtiin myös PoPan uusin kokelas, testissä oleva amerikkalaispelaaja Andrew Walker.

28.3.2008, Harj.ott., Kauniainen
GrIFK - FC PoPa 4-1 (2-1)

1-0 GrIFK
2-0 GrIFK
2-1 Melarti

3-1 GrIFK
4-1 GrIFK

PoPan kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Walker
Luoma
Vuorinen Janne
Vallin (Reinikka)
Santahuhta
Vihtilä
Piracaia
Melarti
Mäkelä (Qvist)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AriQvist

Ari Qvist

4.11.1983
Tiedot


Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää