Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Uusitalo Ässiin kahden vuoden sopimuksella

 
Ville Uusitalo Ässiin kahden vuoden sopimuksella


Ässät vahvistaa puolustustaan Ville Uusitalolla. Uusitalo saapuu Ässiin kahden vuoden sopimuksella Lahden Pelicansista, jossa hän pelasi kuluneella kaudella 54 ottelua tehoin 7+8. Toissa kaudella Uusitalolla oli Pelicansin paras saldo tehopörssissä.

Aikaisemmin Uusitalo on edustanut Sm-liigassa Jokereita. Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan Uusitalo tuo Ässien puolustukseen taitoa sekä liikettä.

- Uusitalo on hyvän ikäinen pelaaja, jolla on parhaat pelivuodet menossa. Hän on tavoitteellinen sekä urheilullinen pelaaja, joka tuo kiekollista taitoa sekä liikettä puolustukseemme.

Uusitalo itse haluaa auttaa joukkuetta eteenpäin ja kehittyä samalla pelaajana.

- Haluan auttaa Ässiä parempaan urheilulliseen suoritukseen. Ässät osoitti kiinnostusta ja itse olin todella kiinnostunut tulemaan Ässiin, joten sopimus syntyi. Odotan peliaikaa ja haluankin kehittyä pelaajana ja auttaa samalla joukkuetta eteenpäin. 

Lisäksi puolustaja Mikko Purontakanen on saapunut Ässiin try-outille. Purontakanen pelasi kuluneen kauden Englannissa, jossa 43 ottelussa syntyi 23 tehopistettä. Purontakanen on aikaisemmin edustanut Sm-liigassa Lukkoa, KalPaa sekä Pelicansia.

HC Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleUusitalo

Ville Uusitalo

6.7.1979 Espoo
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää