Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolustaja Gabriel Wirz sopimukseen FC Jazzin kanssa

Puolustaja Gabriel Wirz sopimukseen FC Jazzin kanssa

 

FC Jazz viimeisteli puolustuslinjansa, kun amerikkalainen raamikas Gabriel Wirz solmi seuran kanssa sopimuksen.

John Allen on tyytyväinen siitä, että Wirz päätti testijaksonsa jälkeen palata Poriin,

- Olin marraskuussa viikon New Yorkin lähellä seuraamassa n. 60 pelaajan esityksiä ja testipelejä. Gabriel nousi siellä minun ja muutaman muun valmentajan papereissa korkealle. Hän kävi tammikuussa Porissa ja esiintyi edelleen edukseen Kotijoukkue-turnauksessa, joten päätimme tarjota hänelle sopimusta.

Gabriel omaa erinomaisen asenteen, lukee peliä hyvin ja on erittäin urheilullinen. Sopimuksen myötä puolustuksemme on kunnossa ja pelipaikoista saadaan aikaiseksi hyvää kilpailua, päättää sopimuksesta huojentunut Allen.

Gabriel Wirz omaa kotimaansa passin lisäksi myös Sveitsin passin ja isän kautta on tie vienyt 5-vuotiaana jalkapallon pariin.

- Olen harrastanut jalkapalloa New Yorkissa aina siitä saakka, kun isä vei minut paikalliseen juniorisarjaan pelaamaan. Kesät vietin nuorempana Sveitsissä, joten siellä jalkapallon pelaaminen oli luonnollisempaa kuin ehkä Amerikassa.

Olen todella innoissani mahdollisuudesta tulla Eurooppaan pelaamaan ja odotan todella tulevaa kesää. Vuoden alussa näin, että joukkue on hyvä ja pelaajat olivat todella mukavia. Uskon, että olemme laadukas joukkue, joka taistelee paremmista sijoista, kuin edellisinä vuosina. Itseään fyysisenä ja äänekkäänäkin pelaajana pitävä Gabriel toteaa.

Kaupungista Gabriel piti, vaikka tammikuussa kovat pakkaset paukkuivat,

- Tykkäsin todella miten minut otettiin pukukoppiin, valmentajaan olin tutustunut jo aiemmin ja nyt näin muun taustaorganisaation. Porissa näyttää olevan upeat harjoitteluolosuhteet, joten odotan innolla kun saavun huhtikuun alussa takaisin. Kovat pakkaset hieman mietityttivät, mutta kun palasin takaisin New Yorkiin huomasin, että sielläkin oli satanut lunta lähes metrin verran.

Loppuviikolla Poriin on saapumassa uusi sopimuspelaaja, joten tulevana lauantaina harjoituspelissä TPS:aa vastaan on kentällä uusia pelaajia pari kolme, kun alkuviikollakin on testiin liittynyt kaksi uutta pelaajaa.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää