Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden

 
Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden


Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailun Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina. Kilpailuun osallistuu kotimaan kärkiajajat lukuun ottamatta ulkomailla ajavia pyöräilijöitä. Kilpailuun osallistuvat myös kaikki Suomen parhaat miesjunioripyöräilijät, joilla on viikonloppuna Porissa leiri. Yleisen luokan lähtöön osallistuu yli 70 pyöräilijää ja kaikkiaan kilpailuun on ilmoittautunut yli 100 pyöräilijää 30 seurasta tai joukkueesta.

Yleisen luokan lähdön lisäksi ajetaan toinen runsaan 30 pyöräilijän lähtö, johon osallistuvat Naiset, M-16, M-50 ja M-60 -luokat. Kilpailussa on myös kuntosarja, jossa ei edellytetä kilpailulisenssiä.

Kilpailuissa ajetaan n. 15,2 km reitillä Pinomäentie-Lattomerentie-Vt8. Yleinen luokka ajaa 92 km/6 kierrosta ja muut luokat 46 km/3 kierrosta. Lähtö ja maali ovat Isomäentiellä harjoitusjäähallin kohdalla. Kilpailut käynnistyvät klo 12.00 ja yleisen luokan kärki saapuu maaliin noin 14.15 ja kolme kierrosta ajavat saapuvat maaliin n. 13.25.

Kilpailussa ajaa myös Chebici-teamin joukkue, jossa ajavat Koiviston Iskusta Timo Kalliomäki, Ilpo Kyllönen, Jukka-Pekka Santala, Antti Träskelin ja Juhani Timmerbacka sekä Porin Tarmosta Jussi Eskelinen. Kilpailuun osallistuu kaikkiaan 19 satakuntalaista pyöräilijää.

Koiviston Iskun tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn väliaikalähtöiset Suomen Mestaruuskilpailut ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Ulvilan Harjunpäässä. Porin Tarmon Jussi Eskelinen voitti U23 -sarjansa SM-kullan. Tarmon Lotta Lepistö puolestaan saavutti naisten sarjassa SM-hopeaa.

Lue lisää
Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Koiviston Isku järjestää 27.6.-29.6. maantiepyöräilyn SM-kilpailut Ulvilassa ja Porissa.

Lue lisää

Jouko Mäkelä voitti Lattomeri-ajon

10. Lattomeri-ajot avasivat perinteiseen tapaan kotimaan maantiepyöräilykauden Porissa. Kankaanpääläinen Continental teamin Jouko Mäkelä polki yleisen sarjan voittoon. Kilpailut ajettiin kylmässä ja märässä säässä ja tuomarineuvosto lyhensi kilpailumatkoja.

Lue lisää

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

Koiviston Iskun isännöimät kilpailut ovat järjestyksessään jo 97. maantiepyöräilyn SM-kilpailut, mutta ne järjestetään Porissa vasta ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin

Koiviston Isku täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja juhlavuoden kilpailutapahtumat aloittaa jo 9. kertaa ajettava Lattomeri-ajot sunnuntaina 15.4.

Lue lisää

Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa

Koiviston Iskun ja Järvenpään Pyöräilijöitä edustava Chebici team tekivät yhteistyösopimuksen kaudelle 2007.

Lue lisää