Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvonen liittyi Ässien valmennustiimiin

 
Hirvonen liittyi Ässien valmennustiimiin


Porin Ässät aloitti kuivaharjoittelukauden yhdessä uuden fysiikkavalmentajan Jussi Hirvosen kanssa. Hirvonen liittyy valmennustiimiin 2-vuoden sopimuksella.

Jussi Hirvonen liittyy valmennustiimiin noin viikko sittten. Hirvosen mukaan Ässien päävalmentaja Alpo Suhosella oli suuri myötävaikutus sopimuksen syntyyn.

- Alpo on se syy miksi olen täällä. Lisäksi sain täältä hyvän haasteen. Vastaan koko ajan harjoittelusta, joka tapahtuu varsinaisen lajiharjoittelun ulkopuolella. Tietysti tässä toimitaan yhteistyössä koko valmennustiimin kanssa, Hirvonen kertasi.

Ässien päävalmentaja Suhonen oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen, kun pitkäaikainen työkaveri saatiin mukaan valmennustiimiin.

- Olemme Jussin kanssa tehneet yhteistyötä jo 80-luvun alusta, jolloin Vierumäellä testattiin maajoukkueen pelaajia. Sen jälkeen olemme toimineet yhteistyössä SM-liigassa HPK:ssa, Jokereissa sekä IFK:ssa. NHL:ssä teimme yhteistyötä Winnipegissä ja Chicagossa sekä Sveitsin liigassa Zürichissä ja Bernissä.

- Huomasin, että täällä pitää laittaa harjoittelun osalta asioita erilaiseen malliin. Fyysinen puoli on erittäin tärkeä. Pelimäärien koko ajan kasvaessa oikeanlainen fyysinen harjoittelu on erittäin tärkeää. Puhuin Jussin kanssa asiasta ja hän lupautui tulemaan auttamaan Ässiä, Suhonen iloitsi.

Uuden fysiikkavalmentajan ensimmäisenä työtehtävänä oli vuorossa pelaajien lähtötasotestit, joiden perusteella laadittiin jokaisella pelaajalle henkilökohtainen harjoitteluohjelma. Hirvosen mukaan Ässien kuntoharjoittelu tulee muuttumaan aikaisemmasta.

- Kaikki pelaajat ovat vielä hengissä. Harjoittelu tulee varmaankin muuttumaan jonkin verran. Intensiteetti, monipuolisuus sekä pallopelit lisääntyvät, Hirvonen paljasti.

- Jokaiselle pelaajalle tehtiin voimaharjoittelua varten henkilökohtainen ohjelma. Kesän omatoimiselle harjoittelukaudelle laaditaan koko ohjelma, Hirvonen kertasi alkukesän suunnitelmia.

HC Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Hirvonen

Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää