Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvonen liittyi Ässien valmennustiimiin

 
Hirvonen liittyi Ässien valmennustiimiin


Porin Ässät aloitti kuivaharjoittelukauden yhdessä uuden fysiikkavalmentajan Jussi Hirvosen kanssa. Hirvonen liittyy valmennustiimiin 2-vuoden sopimuksella.

Jussi Hirvonen liittyy valmennustiimiin noin viikko sittten. Hirvosen mukaan Ässien päävalmentaja Alpo Suhosella oli suuri myötävaikutus sopimuksen syntyyn.

- Alpo on se syy miksi olen täällä. Lisäksi sain täältä hyvän haasteen. Vastaan koko ajan harjoittelusta, joka tapahtuu varsinaisen lajiharjoittelun ulkopuolella. Tietysti tässä toimitaan yhteistyössä koko valmennustiimin kanssa, Hirvonen kertasi.

Ässien päävalmentaja Suhonen oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen, kun pitkäaikainen työkaveri saatiin mukaan valmennustiimiin.

- Olemme Jussin kanssa tehneet yhteistyötä jo 80-luvun alusta, jolloin Vierumäellä testattiin maajoukkueen pelaajia. Sen jälkeen olemme toimineet yhteistyössä SM-liigassa HPK:ssa, Jokereissa sekä IFK:ssa. NHL:ssä teimme yhteistyötä Winnipegissä ja Chicagossa sekä Sveitsin liigassa Zürichissä ja Bernissä.

- Huomasin, että täällä pitää laittaa harjoittelun osalta asioita erilaiseen malliin. Fyysinen puoli on erittäin tärkeä. Pelimäärien koko ajan kasvaessa oikeanlainen fyysinen harjoittelu on erittäin tärkeää. Puhuin Jussin kanssa asiasta ja hän lupautui tulemaan auttamaan Ässiä, Suhonen iloitsi.

Uuden fysiikkavalmentajan ensimmäisenä työtehtävänä oli vuorossa pelaajien lähtötasotestit, joiden perusteella laadittiin jokaisella pelaajalle henkilökohtainen harjoitteluohjelma. Hirvosen mukaan Ässien kuntoharjoittelu tulee muuttumaan aikaisemmasta.

- Kaikki pelaajat ovat vielä hengissä. Harjoittelu tulee varmaankin muuttumaan jonkin verran. Intensiteetti, monipuolisuus sekä pallopelit lisääntyvät, Hirvonen paljasti.

- Jokaiselle pelaajalle tehtiin voimaharjoittelua varten henkilökohtainen ohjelma. Kesän omatoimiselle harjoittelukaudelle laaditaan koko ohjelma, Hirvonen kertasi alkukesän suunnitelmia.

HC Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Hirvonen

Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää