Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut avaa kevään harjoituspelikautensa hieman siipirikkoisena

 
Pesäkarhut avaa kevään harjoituspelikautensa hieman siipirikkoisena


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue pelaa kevään ensimmäiset ulkona pelattavat harjoitusottelunsa tulevassa viikonvaihteessa.

Pesäkarhut osallistuu lauantaina Turussa pelattavaan Kupittaan Malja-turnaukseen, jossa ovat porilaisten lisäksi superpesikseen noussut Turku-Pesis sekä Lapuan Virkiä. Sunnuntaina Pesäkarhut pelaa Raumalla Feraa vastaan Satakunnan Pesiksen järjestämässä aluemestaruustapahtumassa.

- Lähdemme peleihin koko harjoitusryhmällä ja pelinjohtajamme Jarmo Ania tulee jakamaan pelikuormaa pelaajille tasaisesti. Meillä on muutamia pieniä loukkaantumisia, joiden ehdoilla pitää nyt toimia. Sarjan alkuun kun ei ole enää kuin kolme viikkoa, emme vaaranna kenenkään pelaamista sarja-avauksessa. Viikonlopun peleihin otamme mukaan myös B-tyttöjen lukkarin Jetta Joensuun, jotta lukkarimme Niina Luomasenkaan kuorma ei kasva liian suureksi. Olemme lisäksi viikko sitten purkaneet yhteisymmärryksessä Suvi Rantasen pelaajasopimuksen. Hänen alkutalvesta satuttamansa polvi ei parantunut odotetulla tavalla ja niin päädyimme pelaajan kanssa tähän ratkaisuun, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja ja superpesisjoukkueen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

- Olemme nyt harjoitelleet ulkona reilun viikon verran. Tämän kevään aikana pelaamme yhteensä viisi harjoituspeliä, joista kaikki vieraskentillä. Valitettavasti yksi vastustajamme peruutti tulonsa Poriin. Mutta tuleepa nyt harjoiteltua vieraissa pelaamista, kesällä kun pitää osata pelata sekä kotona että vieraissa menestystä tavoiteltaessa. Pelaamme vielä viikon kuluttua lauantaina Ylihärmän turnauksessa kaksi ottelua, Kaijansinkko toteaa kevään ohjelmasta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää