Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti Satakunnan aluemestaruuden

 
Pesäkarhut voitti Satakunnan aluemestaruuden


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue voitti Raumalla sunnuntaina pelatussa Satakunnan Pesiksen järjestämässä aluemestaruusottelussa Rauman Feran jaksoin 1-0.

Ottelu oli erittäin tasainen ja molemmissa jaksoissa pelattiin melko hyvää sisäpeliä molemmin puolin. Ensimmäisessä jaksossa sekä Pesäkarhuilla että Feralla oli vielä vaikeuksia tilanteiden teossa ja lopulta jakso päättyikin tasajuoksuin 3-3.

Toisen jakson porilaiset avasivat erinomaisesti ja johtivat parhaimmillaan jo 4-1. Rauma onnistui kuitenkin kolmannessa sisävuorossaan nousemaan tasoihin, joskin osittain Pesäkarhujen suotuisalla avustuksella. Lopulta kuitenkin Pesäkarhut käänsi toisen jakson itselleen juoksuin 6-4, Heidi Kuusiston lyödessä jo ottelun neljännen juoksunsa ja Hanna Hirvikosken sinetöidessä takakenttälyönnillään voiton porilaisille.

- Pelissämme oli paljon hyvää, mutta myös paljon parannettavaa. Keskittymisemme ei ollut riittävää läpi ottelun ja se näkyi ensimmäisellä jaksolla sisäpelin huolimattomuudessa ja toisella jaksolla tyhmissä ulkopelivirheissä johtoasemassa pelatessamme. Mutta kolme voittoa koko viikonvaihteesta on tietenkin hyvä asia, toki tässä Rauma -ottelussa hieman näkyi lauantaisten kahden pelin rasitukset, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania ynnää viikonlopun pelien antia.

Pesäkarhujen parhaita Rauman kaadossa olivat parhaana palkittu Sanni Vainio-Hynnilä, lukkarina taistellut Niina Luomanen ja vahvasti lyöneet Carita Toiviainen ja Heidi Kuusisto.

Pesäkarhut pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ensi lauantaina Ylihärmän turnauksessa ennen 14.5 alkavaa superpesiskautta.

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää