Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa solmi uusia pelaajasopimuksia

 
FC PoPa solmi uusia pelaajasopimuksia

Andrew Walker ja Juho Lehtovaara ovat uusia sopimuspelaajia FC PoPaan, molempien sopimusten malli on 1+1.

Juho Lehtovaara (18) on lupaava pelaaja, joka siirtyy Poriin Raumalta, Pallo-Iirojen riveistä. Keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvä Juho on syntynyt vuonna 1990 ja painoa oli viime mittauksessa 75 kiloa ja pituutta 177 cm.

Andrew Walker (23) on amerikkalaispelaaja, joka on ollut porilaisten mukana jo 3 viikkoa, ja nyt oli aika sinetöidä liitto virallisesti. Myös irlannin passin omaavalla, topparina harjoituspeleissä luutineella Walkerilla on pituutta 191 cm ja painoa 84 kiloa. Walker tuli Poriin Englannista, 2. divisioonan Wilmington Hammerheadsin yliopistojoukkueesta.

- Ennen Poriin tuloaan Walker oli myös noin viikon harjoittelemassa Turussa TPS:n A-nuorten kanssa, mutta näki parhaakseen tulla Poriin. Hyvä näin, PoPan puuhamies Antti Sumiala iloitsee.

- Pidän Popan pelityylistä, joka perustuu pallolliseen pelaamiseen ja vahvaan hökkäyspeliin. Pori kaupunkina tuntuu mukavalta, kun tulin täällä oli juuri hirmuinen lumimyrsky ja fiilikset eivät silloin olleet kovin erikoiset. Nyt kun on paremmin tutustunut kaupunkiin ja joukkueeseen viihdyn täällä todella hyvin. Harjoitukset ovat kovia, mutta siellä on myös hauskaa, kuten pitääkin, Walker kommentoi. - Tavoitteeni on nousta Popan kanssa ylemmäs, täällä on kuitenkin kaikki edellytyksen sille. Ammattimainen organisaatio, laadukas valmennus ja taitava joukkue.

- Sekä Walker että Lehtovaara ovat juuri meidän tyylisiä pelaajia. Walker tulee vahvistamaan puolustustamme ja on osoittanut viime peleissä olevansa todellakin mies paikallaan. Rauhallisena ja pallovarmana kaverina tulee olemaan tärkeä lenkki puolustuksessamme. Lehtovaara on puolestaan nuori ja hyvin lupaava pelimies, joka nuoruuden innolla tulee tuomaan kilpailua pelipaikoista myös keskikentälle, Sumiala näkee.

- Joukkue on selkeästi viimevuotista vahvempi hyökkäyspäässä, nyt leveyttä sekä ratkaisijoita riittää. Uusista miehistä erityisesti Tom Melarti on esiintynyt edukseen ja viimeistellyt useita maaleja. Kun puolustus päätämmekin saimme vahvistettua Walkerin mukaantulon myötä ja maalissa Pirhosen Lauri on harjoituspeleissä venynyt loistaviin torjuntoihin, näyttää joukkue kokonaisuudessaan hyvältä.

- Ja keskikenttähän meillä vasta vahva onkin, Vihtilä, Reinikka, Piracaia, Santahuhta I.., Sumiala jatkaa.

- Joukkue on näiltä osin nyt kasassa, kuten toki pitää ollakin kun sarjan avaukseen on enää muutama päivä jäljellä. Mielestämme joukkue on tänä vuonna entistä hyökkäävämpi ja materiaali laajempi. Kilpailutilannetta pelipaikoista ollaan saatu luotua hyvin joka puolelle kenttää, PoPan valmentaja Risto Puustinen summaa.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhoLehtovaara

Juho Lehtovaara

26.2.1990 Rauma
Tiedot

AndrewWalker

Andrew Walker

8.7.1984
Tiedot


Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää