Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porin valmentajakuviot selviksi

 
SBS Porin valmentajakuviot selviksi

Porin Salibandyosakeyhtiö-SBO Pori on solminut 1+1 -mallia olevat sopimukset miesten edustusjoukkueen valmentamisesta kaudella 2008-2009. Päävalmentajana jatkaa Ismo Läntinen. Läntinen ottaa vastuulleen myös naisten edustusjoukkueen valmentamisen yhdessä Markku Ahon kanssa.

Uutena kakkosvalmentajana aloittaa pitkänlinjan SBS:läinen Antti-Jussi Härkönen. Härkösellä on kokemusta pelaamisesta niin liigassa kuin divisioonatasolla. Härkönen on asettanut itselleen kovat tavoitteet myös valmentajana, johon kuuluu myös huippuvalmentajatutkinnon suorittaminen.

SBS Porin taustat vahvistuvat muutenkin. Yksi todellisista porilaisista salibandyikoneista, puolustajan paikalla vuosia niin salibandyliigassa kuin divisioonassa pelannut, Petri Nikmo on ottanut vastaan seuran pelaajakoordinaattorin tehtävät. Tehtävään kuuluu uusien pelaajien hankkiminen juniori-ikäisista ikämiehiin sekä toimiminen miesten edustusjoukkueen taustajoukoissa.

- Nyt oli oikea hetki lähteä mukaan. SBS Porilla on draivi päällä ja selkeät tavoitteet ensi kaudeksi. Kaikkien tukea tarvitaan, toteaa Nikmo.

SBS Porin miesten edustusjoukkueen itselleen vuonna 2004 asettama tavoite on nousta viimeistään keväällä 2009 salibandyliigaan. Naisten edustusjoukkueen vastaava tavoite on keväässä 2010.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Antti-JussiHärkönen

Antti-Jussi Härkönen

24.12.1975
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

PetriNikmo

Petri Nikmo

Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää