Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porin valmentajakuviot selviksi

 
SBS Porin valmentajakuviot selviksi

Porin Salibandyosakeyhtiö-SBO Pori on solminut 1+1 -mallia olevat sopimukset miesten edustusjoukkueen valmentamisesta kaudella 2008-2009. Päävalmentajana jatkaa Ismo Läntinen. Läntinen ottaa vastuulleen myös naisten edustusjoukkueen valmentamisen yhdessä Markku Ahon kanssa.

Uutena kakkosvalmentajana aloittaa pitkänlinjan SBS:läinen Antti-Jussi Härkönen. Härkösellä on kokemusta pelaamisesta niin liigassa kuin divisioonatasolla. Härkönen on asettanut itselleen kovat tavoitteet myös valmentajana, johon kuuluu myös huippuvalmentajatutkinnon suorittaminen.

SBS Porin taustat vahvistuvat muutenkin. Yksi todellisista porilaisista salibandyikoneista, puolustajan paikalla vuosia niin salibandyliigassa kuin divisioonassa pelannut, Petri Nikmo on ottanut vastaan seuran pelaajakoordinaattorin tehtävät. Tehtävään kuuluu uusien pelaajien hankkiminen juniori-ikäisista ikämiehiin sekä toimiminen miesten edustusjoukkueen taustajoukoissa.

- Nyt oli oikea hetki lähteä mukaan. SBS Porilla on draivi päällä ja selkeät tavoitteet ensi kaudeksi. Kaikkien tukea tarvitaan, toteaa Nikmo.

SBS Porin miesten edustusjoukkueen itselleen vuonna 2004 asettama tavoite on nousta viimeistään keväällä 2009 salibandyliigaan. Naisten edustusjoukkueen vastaava tavoite on keväässä 2010.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Antti-JussiHärkönen

Antti-Jussi Härkönen

24.12.1975
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

PetriNikmo

Petri Nikmo

Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää