Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät teki sopimuksia ja takoi pöydän puhtaaksi

Ässät teki sopimuksia ja takoi pöydän puhtaaksi

Porin Ässien menestyksekäs kausi toi helpotuksen myös seuran kirstunvartijalle. Miljoonan euron voiton ansiosta pataseura pääsi eroon toimintaa vaikeuttaneista vanhoista rasitteistaan. Lisäksi Ässät on tehnyt ensi kaudeksi kolme uutta pelaajasopimusta.

Ässien kausi oli todellinen lottovoitto. Kuilun partaalla heilunut seura repäisi itsensä kertaheitolla velattomaksi takomalla kuudennesta toimintakaudestaan huikean 1 022 110 euron voiton. Verojen, poistojen ja velkojen maksun jälkeen Ässien tilikauden voitoksi kertyi 514 806 euroa.

Porilaiset olisivat tehneet hyvän tuloksen jo pelkästään runkosarjan ansiosta. Loistavasti sujuneet playoffsit mahdollistivat lähes sensaatiomaisen taloudellisen tuloksen. Saman luokan lukuihin SM-liigan historiassa on yltänyt käytännössä ainoastaan Oulun Kärpät.

Peter Aston Takon uusin löytö

Hyvästä tuloksesta huolimatta Ässät jatkaa entisellä maltillisella linjallaan. Tämä näkyy myös joukkueen kokoamisessa. Valmiita tähtiä ei Poriin haalita.

Kanadalainen puolustajahankinta Peter Aston, 20, on juuri Ässien linjan mukainen. Juhannuksena Florida Panthersin varaamaksi tullut Aston on Kari Takon viimeisin löytö patapakkaan. Puolustaja on pelannut viimeiset kautensa OHL:ssä Peterborough Petesissä, missä hänen seurakavereinaan ovat pelanneet myös Ässistä tutut Dallas-varaukset Eero Kilpeläinen ja Niko Vainio.

Ässissä alkukesän try-outilla olleet puolustaja Tapio Sammalkangas ja hyökkääjä Riku Rahikainen ovat niin ikään saaneet sopimukset. Rahikainen, 25, siirtyy Ässiin 1+1-vuotisella sopimuksella Jokereista, ja vuoden pestin saanut Sammalkangas, 26, Tanskan liigan Aalborg BK:ssa.

Uuden kolmikon sopimukset sisältävät koeajat. Astonin sopimus on syyskuun loppuun asti purettavissa, Sammalkankaan ja Rahikaisen koeaika päättyy puolestaan elokuun lopussa.

UrheiluPori.com

Jukka Hirsimäki,Ässät
Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäellä on aihetta tyytyväisyyteen. Hopeakauden taloudellinen tulos oli erinomainen.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Rahikainen Riku,Jokerit
Hyökkääjä Riku Rahikainen pelaa ensi kaudella Ässien riveissä
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2005-2006 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2005-2006

Ottelut kaudella 2005-2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot

KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää