Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät teki sopimuksia ja takoi pöydän puhtaaksi

Ässät teki sopimuksia ja takoi pöydän puhtaaksi

Porin Ässien menestyksekäs kausi toi helpotuksen myös seuran kirstunvartijalle. Miljoonan euron voiton ansiosta pataseura pääsi eroon toimintaa vaikeuttaneista vanhoista rasitteistaan. Lisäksi Ässät on tehnyt ensi kaudeksi kolme uutta pelaajasopimusta.

Ässien kausi oli todellinen lottovoitto. Kuilun partaalla heilunut seura repäisi itsensä kertaheitolla velattomaksi takomalla kuudennesta toimintakaudestaan huikean 1 022 110 euron voiton. Verojen, poistojen ja velkojen maksun jälkeen Ässien tilikauden voitoksi kertyi 514 806 euroa.

Porilaiset olisivat tehneet hyvän tuloksen jo pelkästään runkosarjan ansiosta. Loistavasti sujuneet playoffsit mahdollistivat lähes sensaatiomaisen taloudellisen tuloksen. Saman luokan lukuihin SM-liigan historiassa on yltänyt käytännössä ainoastaan Oulun Kärpät.

Peter Aston Takon uusin löytö

Hyvästä tuloksesta huolimatta Ässät jatkaa entisellä maltillisella linjallaan. Tämä näkyy myös joukkueen kokoamisessa. Valmiita tähtiä ei Poriin haalita.

Kanadalainen puolustajahankinta Peter Aston, 20, on juuri Ässien linjan mukainen. Juhannuksena Florida Panthersin varaamaksi tullut Aston on Kari Takon viimeisin löytö patapakkaan. Puolustaja on pelannut viimeiset kautensa OHL:ssä Peterborough Petesissä, missä hänen seurakavereinaan ovat pelanneet myös Ässistä tutut Dallas-varaukset Eero Kilpeläinen ja Niko Vainio.

Ässissä alkukesän try-outilla olleet puolustaja Tapio Sammalkangas ja hyökkääjä Riku Rahikainen ovat niin ikään saaneet sopimukset. Rahikainen, 25, siirtyy Ässiin 1+1-vuotisella sopimuksella Jokereista, ja vuoden pestin saanut Sammalkangas, 26, Tanskan liigan Aalborg BK:ssa.

Uuden kolmikon sopimukset sisältävät koeajat. Astonin sopimus on syyskuun loppuun asti purettavissa, Sammalkankaan ja Rahikaisen koeaika päättyy puolestaan elokuun lopussa.

UrheiluPori.com

Jukka Hirsimäki,Ässät
Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäellä on aihetta tyytyväisyyteen. Hopeakauden taloudellinen tulos oli erinomainen.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Rahikainen Riku,Jokerit
Hyökkääjä Riku Rahikainen pelaa ensi kaudella Ässien riveissä
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2005-2006 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2005-2006

Ottelut kaudella 2005-2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot

KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää