PoPa avasi kauden varmasti voitolla

PoPa avasi kauden varmasti voitolla

FC PoPa aloitti kautensa miesten Kakkosessa 4-1(2-0) voitolla FC Espoosta. Porilaisten maaleista vastasivat Tom Melarti ja Antti Sumiala.

FC PoPa kohtasi kauden avausottelussaan vuosien saatossa harmaita hiuksia PoPalle aiheuttaneen FC Espoon. PoPa sai otteluun loistavan alun, kun Teemu Vihtilän tarkka keskitys ottelun toisella peliminuutilla tavoitti Tom Melartin ja Melarti puski pallon varmasti verkkoon. Ottelu alku mentiin melko vahvasti PoPan komennossa, mutta mitään mainittavia paikkoja ei syntynyt. Pelikellon näyttäessä 22. minuuttia oli Melarti jälleen asialla. Tarkka pusku Piracaian keskityksestä ja peli oli 2-0. Maalin jälkeen PoPa menetti otettaan ja Espoo pääsi peliin paremmin mukaan. Muutamaa erikoistilantetta lukuunottamatta PoPa-vahti Lauri Pirhosen sai olla rauhassa.

Toinen jakso alkoi Espoon komennossa, 47.minuuttia taulussa ja peli oli 2-1. Espoo oli lähes koko toisen jakson hallitsevampi osapuoli, mutta valtavan hyviä maalitilanteita eivät hekään pystyneet luomaan. PoPan peliä leimasivat lukuisat harhasyötöt ja muutenkin hieman epävarma pelaaminen. Ottelun ratkaisu nähtiin 84.peliminuutilla, kun Antti Sumiala kaadettiin pilkun arvoisesti. Sumiala sijoitti pallon itse verkkoon. Ottelun viimeisellä peliminuutilla Sumiala kaunisteli lukemia vielä yhden maalin verran Matti Santahuhdan herkullisesta tarjoilusta.

Avausottelu tarjosi yli tuhatpäiselle yleisölle ajoittain mukavaa peliä, mutta parantamisen varaa jäi ainakin kotijoukkueen otteisiin. Tästä on kuitenkin PoPan mukava jatkaa kautta, kun aina vaikea avauspeli on pisteiden valossa kunnialla suoritettu.

PoPan seuraava vastustaja on Äänekosken Huima. Ottelu pelataan Äitienpäivänä 10.5. Äänekoskella.

Katso ottelun kuvagalleria 1
Katso ottelun kuvagalleria 2

3.5.2008, Kakkonen, Porin Stadion
FC PoPa - FC Espoo 4-1 (2-0)

2´   1-0 Melarti
22´ 2-0 Melarti
47´ 2-1 FC Espoo
84´ 3-1 Sumiala
89´ 4-1 Sumiala