Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut superpesiskesään tavoitteenaan loppuottelu

 
Pesäkarhut superpesiskesään tavoitteenaan loppuottelu


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue lähtee alkavaan superpesiskesään kovin tavoittein. Joukkue asetti viimeisen harjoituspelin jälkeen tavoitteekseen loppuottelupaikan. Tavoite kulkee hyvin käsi kädessä Pesäkarhujen seurajohdon toiveiden kanssa, jossa tavoite on päästä mitalikantaan yhden välivuoden jälkeen.

- Joukkueen itselleen asettama tavoite on kova, se on haasteellinen, mutta se on myös realistinen. Eli juuri sellainen, kun tavoitteen  tuleekin olla. Pesäkarhujen naisten joukkue on tällä kaudella ehkäpä tasaisempi kuin koskaan, kilpailu pelipaikoista ja rooleista joukkueessa on erittäin kova. Pelinjohdolla on runsaasti vaihtoehtoja peluuttaessaan pelaajia, lisäksi särkymävaraa on riittävästi, Pesäkarhujen Urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko povaa.

- Olemmekin keskustelleet joukkueen palavereissa tästä "positiivisesta ongelmasta", meidän ehdoton vahvuus tulee olemaan laaja materiaali ja se, ettei meidän tarvitse väkisin peluuttaa esimerkiksi toipilaina olevia pelaajia. Mutta samaan hengenvetoon on myös todettava se, että vahvuutemme voi myös kääntyä meille heikkoudeksi mikäli emme käsittele ja ymmärrä vahvuuttamme oikein joukkueen sisällä, Kaijansinkko jatkaa.

Yksi merkittävä asia Pesäkarhujen pelaamisessa tällä kaudella on pelin kehittyminen kauden aikana. Tosiasia on, että viimeisten kausien aikana Pesäkarhut ei ole onnistunut saamaan aikaiseksi riittävän nousujohteista kautta. Ja ehkäpä juuri siitä syystä nyt asetettu tavoite, loppuottelupaikka, on saavutettu viimeksi syksyllä 2005. Tulevalla kaudella Pesäkarhut tulee tekemään kaikkensa niin harjoittelussa, peluuttamisessa kuin kaikessa muussakin joukkueemme tekemisessä sen eteen, että peli on parhaimmillaan elo-syyskuussa kun mitalit ratkaistaan.

- Naisten superpesiskesästä on tulossa mielenkiintoinen. Oma veikkaukseni on, että Pesäkarhujen lisäksi kärkinelikkoon kuuluvat Jyväskylä, Lappeenranta ja Seinäjoki. Muut joukkueet haastavat kärkiryhmiä tiukasti ja etenkin kotikentillään ovat hankalia vastustajia kenelle tahansa, myös Pesäkarhujen 2. pelinjohtajana jatkava Kaijansinkko uskoo.

- Kokonaisuudessaan Pesäkarhut lähtee alkavaan pesiskesään hyvin fiiliksin. Junioritoimintamme on ollut jo koko talven vireää, toimintaamme on tullut lapsia ja nuoria mukavasti lisää. Tulevinakin vuosina Pesäkarhujen omaa pelaajatuotantoa tulee esiintymään naisten superpesiksessä. B-tyttömme tulevat jälleen taistelemaan mitalista, kuten myös lahjakkaat C-tyttömme, unohtamatta vielä nuorempienkin menestystä omissa ikäluokissaan, Kaijansinkko uskoo.

- Kannustuksenne (porilaisten) auttaa meitä suuresti, edelleenkin Porin kotiyleisö on se voimavara kotijoukkueelle ja edelleenkin vierasjoukkueet ovat ihmeissään suuren ja äänekkään väkijoukon edessä, Kaijansinkko päättää.

Pesäkarhujen ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 18.5 klo 18.00, jolloin vastaan asettuu Tyrnävän Tempaus. Superpesiskesä Pesäkarhuilla alkaa kuitenkin keskiviikkona 14.5. Ylihärmän Pesis-Junkkarien vieraana.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää