Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

 

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Vierasavauksen jälkeen Karhut nähdään syyskuun lopulla kotikaukalossa peräti kolme kertaa. Seuraavasta neljästä runkosarjan ottelusta kolme pelataan Porissa. Kotiavauksessa perjantaina 21. syyskuuta Porin Urheilutalolle saapuu Mikko Kohosen ja Eero Kososen tähdittämä Seinäjoen Peliveljet. Kotiavaus alkaa kello 19:00.

Viime kauden tavoin myös tulevalla kaudella pääsarjajoukkueet osallistuvat TEHO Sport Suomen Cupiin. Yksi runkosarjan kierroksista on samalla Cup-kierros. Kuudennelle Cup-kierrokselle mukaan tulevat Salibandyliigan joukkueet. Karhujen Cup-kierroksen ottelu pelataan Porin Urheilutalolla perjantaina 2. marraskuuta, kun vastaan asettuu Jyväskylän Happee.

Neljäntoista joukkueen runkosarja päättyy maaliskuun toisena päivänä, jolloin Karhut pelaa vieraskaukalossa Jyväskylän Happeeta vastaan. 

- Pitää olla tyytyväinen julkaistuun otteluohjelmaan. Pienen jumppaamisen jälkeen saimme kotipelit meille suotuisille päiville. Pääsääntöisesti pelaamme viikonloppuisin kotikentällä. Samaan aikaan ei ole esimerkiksi Ässien kotipelejä, kommentoi Karhujen joukkueenjohtaja Janne Anturamäki.

Kotipeliin alle neljällä eurolla - nyt on hyvä aika hankkia kausikortti

Karhujen kausikorttihaaste on edennyt suunnitelmien mukaan ja sen toteutuminen on lähellä. Runkosarjan otteluohjelman julkaisun myötä kalenteriin voi merkitä nyt myös Salibandyliigan ottelut. 

Osallistumalla Karhujen kausikorttihaasteeseen olet mukana luomassa tunnelmaa Porin Urheilutalolle. Mikäli kausikortteja varataan 400 kappaletta, haaste toteutuu ja kausikortit voi lunastaa 45 euron kappalehinnalla. Jokaisesta myydystä kausikortista edustusjoukkue lahjoittaa vielä viisi euroa junioreille.

http://www.fbtkarhut.fi/kausikorttihaaste/

Karhujen kotiottelut kaudella 2018-19:
Perjantai 21.9.2018 Karhut-SPV (19:00)
Sunnuntai 23.9.2018 Karhut-LASB (17:00)
Sunnuntai 30.9.2018 Karhut-Koovee (17:00)
Sunnuntai 7.10.2018 Karhut-Classic (17:00)
Sunnuntai 14.10.2018 Karhut-Oilers (17:00)
Perjantai 2.11.2018 Karhut-Happee (18:30) TEHO Sport Suomen Cup-kierros
Lauantai 29.12.2018 Karhut-EräViikingit (17:00)
Sunnuntai 6.1.2019 Karhut-Nokian KrP (17:00)
Lauantai 19.1.2019 Karhut-SB Welhot (17:00)
Lauantai 26.1.2019 Karhut-Indians (17:00)
Lauantai 9.2.2019 Karhut-TPS (18:00)
Sunnuntai 10.2.2019 Karhut-Steelers (17:00)
Sunnuntai 24.2.2019 Karhut-OLS (17:00)

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää