Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut luottavaisena sarja-avaukseen

 
Pesäkarhut luottavaisena sarja-avaukseen


Pesäkarhut avaa naisten superpesiskauden keskiviikkona vierasottelulla Ylihärmässä. Takana on marraskuun puolivälissä alkanut harjoituskausi hallipeleineen ja kevään harjoitusotteluineen.

- Kaikki on valmista, luottavaisin mielin voimme lähteä avaukseen. Joukkue on terve ja kevään hyvät otteet ovat antaneet lisää uskoa omaan osaamiseemme, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania toteaa.

- Sarja-avaus on aina oma lukunsa, pientä sopivaa jännitystä on varmasti ilmassa. Ylihärmä on haastava vastustaja, mutta omilla vahvuuksillamme tulemme pärjäämään, Ania jatkaa.

Pesäkarhujen viidentoista pelaajan ryhmästä kaikki ovat tällä hetkellä pelikykyisiä ja niinpä pelinjohdolla onkin ollut hyvä tilanne valitessaan aloittavaa kokoonpanoa.

- Laaja materiaali on meidän vahvuutemme, pystymme pelaamaan kahdella kärjellä ja erinomainen jokerikalustomme täydentää iskukykyämme. Lisäksi joukkueen sisäinen kilpailu pitää jokaisen sopivasti hereillä. Osa pelaajistamme aloittaa sarjakautensa lauantaina ykkössarjan kotiottelussa, kertoo Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

Pesäkarhujen joukkue "porilaistuu" entisestään lähiviikkoina, kun Sanni Vainio-Hynnilä, Niina Luomanen, Heidi Kuusisto ja Niina Mäkiviita muuttavat pelikauden ajaksi Poriin. Näiden muuttojen jälkeen koko joukkue asuukin Porissa.

Pesäkarhujen ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 18.5, jolloin vieraaksi saapuu Tyrnävä.

Lue myös Pesäkarhujen kausi käyntiin – UrheiluPorin kausiennakko

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää