Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vuodet lisääntyvat - vanha sai väistyä

 
Vuodet lisääntyvät - vanha sai väistyä


,
UrheiluPori.comin uusittu sivusto otettiin käyttöön tänään. (Kuva: UrheiluPori.com)

UrheiluPori.com on uudistanut tänään 16.5.2008 internetsivustonsa. Porilaiseen urheiluun keskittyvä sivusto avattiin ensimmäistä kertaa tasan kaksi vuotta sitten. Nyt uudistetulla sivustolla pyritään parantamaan palvelua entisestään. Uutta sivustoa alettiin rakentaa joulukuussa 2007.

Uusi sivusto tarjoaa käyttäjille entistä enemmän tietoa urheilusta ja vapaa-ajasta. Uudistuneella etusivulla on ensimmäisenä isolla kuvalla varustettu pääuutinen, johon nostetaan juttuja paikallisurheilun tapahtumista. Pääuutinen ei välttämättä ole tuorein sivustolle lisätty uutinen. Pääuutisen alle tulee jatkossa tuoreimmat uutiset. Uutisten jako on nyt tehty selkeämmäksi. Jatkossa lukija voi valita näkyville esimerkiksi vain Sähkeet tai vaikka Ennakot. Etusivulla on uutisten lisäksi listattuna omissa lokeroissaan Haastattelut ja Kolumnit.

Vanhalla sivustolla olleet vasen- ja oikeapalkki ovat uuden sivupohjan myötä siirtyneet oikeaan reunaan.
Keskustelut -otsikolla alkavassa pystyrivissä sijaitsevat ei-toimitukselliset materiaalit, kuten Keskustelupalsta, Gallupit ja Paikalliset seurat. Keskustelupalstan sijoittamisen hyvin näkyville toivotaan kiihdyttävän palstan käyttöä. Oikean reunan palkkiin on sijoitettu UrheiluPori.comin tuottamaa sisältöä.


Käyttäjällä mahdollisuus vaikuttaa sivustoonsa

Uusien ominaisuuksien myötä käyttäjällä on nyt mahdollisuus vaikuttaa sivuston eri elementteihin. Käyttäjä voi muokata omaa sivustoaan "oma profiili" -sivun kautta. Tällä hetkellä muokattavissa on etusivu, sekä oikean reunan sisältölaatikoista Tulokset ja Tapahtumakalenteri. Etusivulle käyttäjä voi valita näytettävien uutisten lukumäärän ja pikkukuvakkeiden esiintymisen. Tulokset ja Tapahtumakalenteri on myös vaihdettavissa vanhaa sivustoa muistuttavaksi versioksi. Näiden lisäksi käyttäjällä on jatkossa mahdollisuus myös vaihtaa taustaväriä, mikäli valmiiksi valittu tumman harmaa ei silmää miellytä. Näiden ominaisuuksien käyttöönotto vaatii ilmaisen rekisteröitymisen.


Uusia ominaisuuksia

Päivityksen yhteydessä sivustolla tuli muutamia pieniä uudistuksia. Näkyvin lienee keskustelujen listaaminen pystypalkeissa. Viidestä tuoreimmasta keskustelusta näkyy listattuna otsikko. Klikkaamalla keskustelun otsikkoa avautuu keskustelun alku esille. Kuvagallerioiden lisäksi jatkossa esille pääsevät myös videot. Videoiden uusimmat leikkeet on nyt listattu samalla tavalla kuin kuvagalleriat. Itse nettivideoiden käyttöliittymä on myös kokenut uudistuksen. Kuvagallerioden alapuolella on myös kokonaan uusi kohta - Ottelumainos. Ottelumainoksessa on toimituksen valitsema seuraava kiinnostava edustusjoukkueen peli seurasta riippumatta.

Myös Googlen ominaisuuksia on otettu sivustolla käyttöön. Yläpalkista löytyvä iGoogle -kuvake mahdollistaa UrheiluPori.comin uutisten ja tulosten lisäämisen omalle iGoogle -sivulle. Liikuntapaikkojen tietoihin on myös lisätty havainnollinen kartta. Jatkossa liikuntapaikoista löytyvät myös koulujen salit ja uimapaikat. Lähiliikunta- ja ulkoilupaikkojen lisäys on edelleen kesken ja ne tulevat lähiaikoina sivustolle.


Päättötyö helpotti sivuston uudistusta

Yksi merkittävä tekijä sivuston uusimisessa oli tekijäryhmään kuuluvan Tero Hämäläisen tekemä tutkimus UrheiluPorista. Tutkimuksen pohjalta Hämäläinen toteutti SAMK:ssa päättötyön. Vastauksissa ilmenneet asiat tutkittiin erittäin tarkasti ja niiden pohjalta luotiin ensimmäiset versiot uudesta sivustosta.


Uusi sivusto uudet kujeet

Sivuston päivityksen myötä tekijätiimi toivoo saavansa edelleen palautetta sivustosta. On palautteesi sitten negatiivista tai positiivista, lähetä se toimitukselle sähköpostitse. Kesän aikana uusi sivusto tulee käyttöön myös UrheiluTurku.comin puolelle.


UrheiluPori.comin tekijätiimi toivottaa käyttäjille oikein hyvää alkanutta urheilukesää 2008.


Takaisin edelliselle sivulle
UrheiluSuomi.com etsii uusia avustajia

UrheiluSuomi.com etsii uusia avustajia

Kiinnostaako sinua urheilu? Haluatko päästä lähemmäksi tapahtumia kuin mitä olet aiemmin päässyt?

Lue lisää
UrheiluSuomi.comin sivustolle muutoksia

UrheiluSuomi.comin sivustolle muutoksia

UrheiluSuomi.comin sivusto on laajentunut syyskuun alussa kattamaan myös Hämeenlinnan ja Kuopion.

Lue lisää
SH4 jakoi ensimmäiset apurahat

SH4 jakoi ensimmäiset apurahat

Sami Hyypiän perustama hyväntekeväisyysyhdistys, SH4 tukirengas, jakoi ensimmäiset apurahat keskiviikkona Vantaalla.

Lue lisää
Lahden vuoro liittyä mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Lahden vuoro liittyä mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Uusin tulokas UrheiluSuomi.comin sivustolla on Lahti. Lahden sivuston sisältöä päivitetään ja kehitetään vähitellen kesän aikana.

Lue lisää
Vantaa mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Vantaa mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

UrheiluSuomi.comin sivusto sisältää jatkossa myös Vantaan.

Lue lisää
UrheiluSuomi.comin sivusto laajenee - uusin tulokas Espoo

UrheiluSuomi.comin sivusto laajenee - uusin tulokas Espoo

UrheiluSuomi.comin sivusto on laajentunut kattamaan myös Espoon.

Lue lisää