Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut innokkaana kotiavaukseen

 
Pesäkarhut innokkaana kotiavaukseen


Pesäkarhut pelaa sunnuntaina kauden ensimmäisen kotiottelunsa naisten superpesiksessä. Vieraaksi saapuu Satakunnan viikonloppukiertueella oleva Tyrnävän Tempaus. Tyrnävä hävisi lauantaina Raumalla jaksoin 1-0, ensimmäisessään ottelussaan Tyrnävä saalisti yhden pisteen kotiottelustaan Lapuaa vastaan. Pesäkarhuilla puolestaan taskussa on täydet kolme pistettä keskiviikkoisesta sarja-avauksesta Ylihärmästä.

"Olemme valmistautuneet huolellisesti kotiavaukseemme. Keskiviikon voiton jälkeen pelaajamme ovat tehneet sekä palauttavaa että fyysistä harjoittelua ja nyt lauantaina vielä peliin valmistavan terävän lajitreenin. Vastustajaa on analysoitu ja käyty läpi sen pelin olennaisia asioita, pääpaino on kuitenkin ehdottomasti omassa tekemissämme ja omissa vahvuuksissamme", kertoo Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

"Hienoa päästä pelaamaan taas upean kotiyleisömme eteen. Varmaan kotiavauskin vielä jännittää , mutta hyvä tähän peliin on sikäli lähteä kun alla on kuitenkin voitto ekasta ottelusta", Pesäkarhujen kapteenistoon kuuluva Susanna Puisto toteaa.

Porin pesäpallostadionille on kevään aikana tehty pieniä uudistuksia lähinnä katsojien turvallisuutta silmälläpitäen. " Olemme yhdessä Porin kaupungin kanssa rakentaneet kotipesän taakse ja 3-puolelle Superpesiksen vaatimat lakisääteiset turvaverkot. Lisäksi yleisön siirtymistä katsomoihin tullaan ohjaamaan niin , että se olisi mahdollisimman turvallista. Peliin vaikuttava uudistus on se, että 3-puolen katsomoa on siirretty kotipesää kohti noin 4 metriä, siirto antaa lisää tilaa läpilyönneille 3-puolella", Petri Kaijansinkko taustoittaa muutoksia pesäpallostadionilla. Pesäkarhut ja Tyrnävä aloittavat taistelun sarjapisteistä sunnuntaina klo 18.

UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski kertoi toimitukselle mietteitään sunnuntain pelistä.
"Huomenna on vihdoin edessä ensimmäinen kotiottelu. Voin jo kuvitella, miltä tuntuu seistä kentän laidalla odottamassa sisääntulomusiikin alkamista. Vatsa on täynnä perhosia valmiina lähtemään lentoon minä hetkenä hyvänsä. Fiilis on sanoinkuvaamaton! "Tässä pelissä haluan olla mukana!" (J.Tamminen)"

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää