Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut tyrmäsi kotiavauksessa

 
Pesäkarhut tyrmäsi kotiavauksessa


Pesäkarhut jatkoi tiivistä ulkopeliään ja otti kotiavauksessaan selvän voiton Tyrnävän Tempauksesta jaksoin 2-0. Koleassa säässä pelattua ottelua seurasi Porin pesäpallostadionilla upeasti 826 katsojaa.

Porilaiset avasivat ensimmäisen jakson hienosti tekemällä ensimmäisessä sisävuorossaan heti neljä juoksua. Tuon jälkeen jakson voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä, Pesäkarhujen erittäin liikkuva ja aggressiivinen ulkopeli teki Tyrnävän sisäpelistä täysin hampaatonta. Avausjakso Pesäkarhuille juoksuin 5-1.

Pelin juoni pysyi samana myös toisella jaksolla. Pesäkarhut rynnisti heti jakson alussa lyömällä ensimmäisessä vuorossa peräti kuusi juoksua kakkospalkinnolla palkitun Hanna Hirvikosken johdolla. Jakson vanhetessa Tyrnävän parhaana palkittu, lukkari Salla Risku sai porilaisia hieman kuriin ja lopulta jakso kotijoukkueelle juoksuin 7-0.

- Olen erittäin tyytyväinen joukkueemme tekemiseen tässä kotiavauksessa, ulkopeli parhaana palkitun Niina Mäkiviidan ja lukkari Niina Luomasen johdolla oli todella hyvää. Vastustajan saamat vain kolme kolmostilannetta kertovat aika paljon meidän otteesta ulkona. Sisäpelissä jaksojen alut olivat upeita, sitten ote vähän herpaantui. Mutta tästä on hyvä mennä kohti seuraavaa ottelua, vastus varmasti kovenee kun vieraaksi saapuu aina sytyttävä Lapua keskiviikkona, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania kertoi pelin päätyttyä.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Niina Mäkiviita huokui niinikään tyytyväisyyttä.

- Meidän laaja materiaali sisäpelissä toimi tänäänkin, esimerkiksi Juuli Kemiläisen vaihtopeli oli taas mahtavaa. Kolmostilanteet meille 23-3 ovat aika tylyt, ois me voitu toki enemmänkin juoksuja tehdä. Hieno oli pelata tämän mahtavan kotiyleisön edessä, Pesäkarhuihin täksi kaudeksi siirtynyt Mäkiviita totesi.

UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikosken mukaan parannettavaakin jäi:

- Ihan tyydyttävä kotiavaus. Jaksojen alut saatiin hyvin käyntiin, mutta sen jälkeen peli hiipui ja teimme paljon helppoja virheitä. Sisäpeli ailahteli aivan liikaa. Vastustajan kolme kolmostilannetta kertovat kuitenkin siitä, että ulkopeli oli taas huippuluokkaa. Kaiken kruunasi viimeisessä vuorossa tehty makoisa 1-3-tilanteen karvauspalo, Hirvikoski iloitsee.

Pesäkarhuilla alkava viikko on kiireinen. Edessä on keskiviikkoinen kotiottelu Lapuaa vastaan ja viikonloppuna tie vie Itä-Suomeen, lauantaina porilaiset pelaavat Viinijärvellä ja sunnuntaina Siilinjärvellä.

Ottelusta tulossa kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NiinaMäkiviita

Niina Mäkiviita

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää