Ville Heino paini PM-hopealle

Porin Paini-Miesten Ville Heino saavutti 76-kiloisten PM-hopeaa Ruotsin Kungsbackassa viikon vaihteessa järjestetyissä kadettien ja juniorien kreikkalais-roomalaisen painin Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Sarjan mestaruuden voitti, finaalissa Heinon taittanut Norjan Martin Hamlet-Nilsen luvuin 2-0 (3-1, 4-0). Alkukierroksilla Heino puolestaan antoi kyytiä virolaisvastustajilleen, Jaan Kuskille 2-0 (5-0, 5-0) ja Vahur Steinbergille 2-0 (8-0, 6,0).

Seuraavaksi Heino suuntaa kesäkuussa Latviaan, alle 17 -vuotiaiden EM-paineihin.

UrheiluPori.com

VilleHeino

Ville Heino

10.2.1990

Pesäpalloliiton johtokunta jatkaa entisessä kokoonpanossaan

Liittokokouksessa edustettuna olleet 87 seuraa hyväksyivät Pesäpalloliiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2012.

Heino Kadettien EM-kilpailuihin

Porin Paini-Miesten Ville Heino (76kg) on valittu Suomen edustajaksi Kadettien 24.-29.6.2008 Latvian Daugavpilsissä käytäviin EM-kilpailuihin.

PPM:n kolme mitalia

Koululiikuntaliiton kreikkalais-roomalaisen painin mestaruuskilpailut kilpailtiin viikon vaihteessa Vaasassa. Porin Painimiehet menestyivät hyvin kilpailuissa, tuoden Poriin kolme mitalia.

Ville Heino paini Suomen mestaruuteen

Porin Painimiesten Ville Heino (76kg) paini lauantaina Porissa järjestyissä poikien kreikkalaisroomalaisen painin SM-kisoissa SM-kultaan.

Ville Heinolle juniorien SM kultaa

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut oteltiin 3.11.2007 Teuvalla

Nico Aaltoselle painin Suomen mestaruus

Porin Paini-Miesten Nico Aaltonen voitti viikonloppuna Seinäjoella painin Suomen mestaruuden.