Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa haki selvän voiton Kaarinasta

 
FC PoPa haki selvän voiton Kaarinasta


FC PoPa jatkoi voittokulkuaan peittoamalla Kaarinassa paikallisen KaaPon numeroin 5-2. Näin PoPa jakaa sarjan kärkipaikan yhdessä Pallo-Iirojen kanssa.

FC PoPa aloitti ottelun terävästi ja siirtyi ottelussa johtoon, kun pelikellossa oli vierähtänyt vain 5 minuuttia, Antti Sumiala syötti Teemu Vihtilälle, joka harhautteli aikansa ja siirsi pallon maalin oikeaan alanurkkaan. Johto ei kuitenkaan kestänyt kuin muutaman minuutin, kun KaaPon Mikko Hyökki pääsi puolittaiseen läpiajoon, josta hän tasoittikin pelin 1-1:een. Näin kauan odotettu kohtaaminen oli saanut todella sähköisen alun, 8 minuutin jälkeen peli 1-1. Tämän jälkeen parikymmentä minuuttia mentiin ilman maaleja, mutta kentällä oli todella kovaa taistelua ja molemmat joukkueet halusivat otteen pelistä. Seurauksena tästä kentällä nähtiin ajoittain todella kovia taklauksia, jotka vietiin pääsääntöisesti loppuun asti. PoPa siirtyi ottelussa toistamiseen johtoon, kun pelikellossa oli 28 minuuttia. Matti Santahuhta taisteli itselleen pallon ja laukoi sen hallitusti verkon perukoille. Johdon jälkeen PoPa pelasi hetken aavistuksen puolustusvoittoisesti, liekösyynä ja muistissa KaaPon nopea tasoitus ensimmäisen maalin jälkeen. Prässipeli onnistui porilaisilta loistavasti, sillä ensimmäisen puoliajan lopussa PoPa pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Hyökkäyksessä pallo pelattiin vasempaan laitaan Piracaialle, jonka millimetrin tarkka keskitys löysi Sumialan, joka laukoi puolustuksen keskeltä PoPan 3-1 taukojohtoon.

Toiselle puoliajalle PoPa tuli kovalla rynnistyksellä, joka tuotti tulosta 51 minuutilla, kun Piracaian loistava keskitys löysi tällä kertaa Tom Melartin pään, joka puski PoPan 4-1 johtoon. Tämän maalin jälkeen ottelun tunnetaso lopahti totaalisesti ja molemmat joukkueet pelasivat rauhallisesti, taklauksiakaan ei nähty ensimmäisen puoliajan tapaan. Ottelun viimeisillä minuuteilla nähtiin kuitenkin vielä kaksi osumaa, ensin KaaPon Kai Lempinen iski rangaistuspotkusta kavennuksen ja ottelun lisäajalla Samu-Petteri Mäkelä kaunisteli loppulukemiksi 5-2.

- Tärkeät pisteet yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan, vaikka voitto tuli selkein 5-2 lukemin, niin pelissä on vielä parantamisen varaa ja sunnuntaina yritetään jatkaa voittokulkua, sanoo bussista tavoitettu Antti Sumiala.

FC PoPa matkaa seuraavaksi Ahvenanmaalle, jossa se kohtaa sunnuntain kamppailussa IFFK:n

21.5.2008, Kakkonen, Kaarinan keskuskenttä
KaaPo - FC PoPa 2-5 (1-3)

5´ 0-1 Vihtilä
8´ 1-1 Hyökki
31´ 1-2 Santahuhta I.
45´ 1-3 Sumiala
50´ 1-4 Melarti
87´ 2-4 Lempinen
90´ 2-5 Mäkelä

FC PoPan kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Luoma
Walker
Janne Vuorinen
I.Santahuhta
M.Santahuhta
Vihtilä ('79 Jari Vuorinen)
Piracaia
Melarti ('63 Mäkelä)
Sumiala ('60 Qvist)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää