Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pistejahtiin Itä-Suomeen

 
Pesäkarhut pistejahtiin Itä-Suomeen


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueella on edessä mielenkiintoinen "tuplareissu" itäiseen Suomeen, kun lauantaina vastassa on Viinijärvi ja sunnuntaina Siilinjärvi.

Porilaiset johtavat sarjaa voitettuaan tähän mennessä kaikki pelaamansa kolme ottelua. Edellisessä ottelussaan Pesäkarhut hukkasi yhden pisteen häviämällä Lapualle toisen jakson.

- Keskiviikkoisessa Lapua-ottelussa emme olleet parhaimmillamme ja uskonkin että se peli näkyy meissä nyt hyvänä sykkeenä. Lauantaina Viinijärvellä meidän tulee olla heti valmis pelaamaan yksinkertaisen nöyrästi sisällä ja tehdä töitä kovasti ulkona. Viime
kauden yksi heikoimmista otteluistamme osui juuri Viinijärvelle ja eiköhän nyt näytetä osaamisemme myös asiantuntevalle karjalaisyleisölle, Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut on matkassa tällä kertaa kolmentoista pelaajan voimin.

- Tulemme tekemään hieman muutoksia kokoonpanoomme verrattuna aikaisempiin otteluihimme. Sunnuntain kokoonpano Siilinjärvelle ratkaistaan sitten lauantaisen ottelun jälkeen. Kahta voittoa ja mielellään tietysti kuutta pistettä tästä reissusta haetaan, kertoo jo perjantaina matkaa lähteneen porilaisryhmän pelinjohtaja Jarmo Ania.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää